Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, elmennétek bulizni?

Csajok, elmennétek bulizni?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik nektek, és szinte biztos vagy benne, hogy te is bejössz neki. Már kerülgetitek egymást egy ideje, de túl töketlen ahhoz, hogy rendes randira hívjon, ezért csak bulizni (nem kettesben) hív el, az nem olyan nyilvánvaló. Örülnél, hogy legalább oda elhív és örömmel mennél, vagy felhúznád magad, hogy bénázik és mondanád, hogy köszi nem?
2015. márc. 6. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem tudnám biztosra, hogy ezt azért teszi, mert tetszem neki és randizni akarna. "Szinte biztos" az nem elég, és az első gondolatom az lenne, hogy csak simán bulizni akar.
2015. márc. 6. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
1 vagyok kiegészítem. Szóval ha az van, hogy csak bulizni akar, akkor mi lenne? Csápol a haverjaival, én pedig üldögélnék magamban, hogy milyen hülye vagyok? Ezt szeretném elkerülni vele. Csak akkor mennék el, ha biztos lennék abban, hogy azért teszi, mert randizni akar.
2015. márc. 6. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Én elmennék, és végül, ha nem akar semmit, legalább állta az estémet és buliztam egy jót.;)

Sőt, ha szerencséd megismerkedsz olyasvalkivel, akit érdekelsz és kölcsönös a szimpátia.:)

17/L

2015. márc. 6. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én bezárkóznék az elefántcsont tornyomba, és csak azokat a srácokat engedném be, akik közjegyző előtt hitelesíttették, hogy járni akarnak velem. Csak aztán ne sírjon a szád, ha a buliban, ahová nem mentél felszedi az első szöszit.

Egyébként pedig üdv a 21. században. Egyenjogúság van, hívd el te valahova, ha akarsz valamit ;)

2015. márc. 6. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
én örülnék, mert arra gondolnék (ahogy mar volt is velem) hogy nem mer egybol elhivni.
2015. márc. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!