Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek-e bulizni a párotok nélkül? Esetleg ha ő hosszabb időre elutazott?
Vagy nem mentek nélküle? Rendes válaszokat várok, kinél, hogy működik?
Kort és nemet is kérnék:-)
persze hogy elmennék. De ha egy pici lehetöség is adodik arra hogy ö is velem jöhessen akkor megoldanám.
De abszolút esetben (pl ha elutazik) akkor elmegyek de elötte szólok neki róla. Ő azt mondja "vigyázz magadra és érezd jol magad" és ennyi. Ez oda vissza is müködik.
nem értem, hogy merülhet fel ez a kérdés, most mitől félsz? Ismered magad, hogy történne valami, vagy a pasid kért, hogy ne menjél, mert, fél, hogy összejössz valakivel? mert ha fent áll annak az esélye, hogy más ágyában ébredsz akkor te nem szereted őt igazán, ha viszont ő kért rá akkor ő nem szeret téged eléggé, mert a szeretet nem féltékeny, drágaságom
UI.:Pál apostol a korintusiakhoz írt leveléből
Mert az én barátom azt mondta, hogy nélkülem nem fog menni többet bulizni, max a haverjaival iszogatni néha, biztos ezt várná el tőlem is. De amúgy sem lenne sok kedvem nélküle bulizni, mivel a barátnőimnek tök mindegy, hogy ott vagyok, vagy sem, nem osztok, nem szorzok nekik. Ilyen téren ő a legfontosabb számomra.
Ezt a kérdést csak azért tettem fel,mert kíváncsi voltam másoknál hogy megy :-)
utolsó, nem, nem kért rá, de mivel ő mondta, hogy nem fog menni, biztos nem esne jól neki, ha én folyamatosan elmennék.
És igen, féltékeny is, eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!