Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, ti elmennétek a párotok nélkül bulizni?
Igen én ezt a bizalmas cuccot tudom. ÓÓó, vannak még mocsok fiúk/lányok , nem is kevés. etetik az embert azzal hogy így meg úgy szeretlek, és közben ezzel azzal félre van b*szva :D
És az ilyennek van adva bizalom :)))
Mikor volt párom, elmentem nélküle, ő is nélküle. Én nem kívántam meg senkit, mert iszonyatosan szerettem és mindig csak annyit iszom, hogy jól érezzem magam, vidámabb, nevetősebb legyek, de ne felejtsem el használni az agyam. Ő is eljárt a barátaival, sosem volt ebből probléma, nem 3. vagy megcsalás miatt szakítottunk.
21l (a pasi pedig 30, ha ez esetleg számít)
Ha uralkodni akar rajtam, és megpróbálna parancsolással visszatartani, akkor minden további nélkül mennék.
Ha egy szót nem szólna és rám bízná a döntést: akkor maradok és nem megyek sehová:D
Hát igen, mint mindenkinek nekem is meg van a magam kis dolga:DD
Simán elmennék.
Miért? Mert nem vagyok hozzánőve, azért.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!