Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek edzeni a párotok kedvéért?
Figyelt kérdés
Volt már rá példa? Vagy inkább sértésnek vennétek ha ilyet mondana? Mondtak már nektek ilyen vagy hasonlót?2012. aug. 30. 10:24
1/8 anonim válasza:
Mondani nem mondta, de együtt elmentünk edzeni, az edzésére és azóta is rendszeresen járok.
2/8 anonim válasza:
A saját kedvemért szoktam elmenni edzeni, azért hogy szebb legyen az alakom és egészségesebb legyek. Ezt nem befolyásolja egy másik személy véleménye.
4/8 anonim válasza:
Én a magam kedvéért járok. De ha mondjuk a csajom azt mondaná, hogy hé, hogy nézel már ki, takarodj le gyúrni, azt sértésnek venném. Ha azt mondaná, hogy menjünk le együtt futni vagy edzeni, azt egyáltalán nem.
5/8 anonim válasza:
Persze.
Épp most beszéltük meg, hogy én eljárok heti legalább kétszer edzeni, ő pedig elkezd fogyózni.
(Egyébként ő nagyon túlsúlyos, én meg kifejezetten sovány vagyok, de mozgás mindenkinek kell.)
Így kölcsönösen motiváljuk egymást. Sajnos nagyon nehezen veszem rá magam a mozgásra, de így, hogy ő is tesz vmit cserébe, talán jobban fog menni:)
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg neki is erő kellett hozzá, hogy megkérjen rá. Nem vagy teljesen rendben, csak ez lehet az indok. És igen, én elmennék.
7/8 anonim válasza:
én is elmennék. nem rossz szándékból mondja.
8/8 anonim válasza:
az én pasim nem sportol, mert rengeteget dolgozik otthon, meg amúgy is jó az alakja :) én meg amúgy is mindig tornázok vagy biciklizek, vagy vmi.. szal nekem ezt még igy szerencsére senki nem mondta, inkább azt h ne fogyjak le meg h szép vok ahogy vok.. na nem vok kövér vagy vmi, csak nagyon nyafogtam mindig h jaj nem akarok meghizni, és ezért mondta. sztem menj el vele, lehet h csak azért hivott mert unalmas neki egyedül, és jobb ketten.. én is szivesebben biciklizek a barátommal, mint egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!