Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bevállalnátok csak a poén kedvéért?
Figyelt kérdés
Pusztán csak a poén kedvéért, nektek bejönne egy pasival az iszapbirkózás? :)2012. júl. 7. 12:36
3/7 anonim válasza:
Hemperegni a mocsokban mint a malacok? Hogyne nekem bejönne. :D
5/7 anonim válasza:
Ha utána biztosítanak zuhanyzási lehetősséget és váltó ruhát és kulturált helyen van az esemény, akkor benne vagyok :D De a fiú is legyen olyan, akivel szívesen megcsinálnám!
És, ha ezek a feltételek megvannak, akkor ez tök nagy poén lenne :D
20/N
6/7 anonim válasza:
én férfi vagyok. nekem iszapban nem jönne be, nagyon mocskos, de pl. medencében, akár térdig érő vízben, akár mélyebben nagyon tetszene :D az a baj, mindig a férfi kerekedne felül, pedig bírnám ha időnként a lány "birkózna le"
még pl. strandon nem volt alkalmam kipróbálni ilyesmit, de egy lánnyal nagyon kipróbálnám :D
(lányok ha benne lennétek ilyesmiben, írjatok már lécci :DD )
7/7 anonim válasza:
Hallod legjobb! Tök poén lenne! Biztos hogy mennék ha valaki meg hívna!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!