Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú nem tud még csókolózni és emiatt is eléggé önbizalomhiányos, bevállalnátok?
Egy hajdú-bihari fiú vagyok és még nem volt se barátnőm se csókolózás se semmi igazából. Pedig szeretnék már régóta, de se net se élő ismerkedés nem vezetette eddig sikerre. :(
21/F
Bocs, hogy fiúként válaszolok, de ha én se neten, se élőben nem találnék magamnak senkit, nem az lenne az első bajom, hogy nem tudok csókolózni.
Egy önbizalom hiányos pasast meg egy nő se tud bevállalni, ezt előtte le kell győznöd, mert addig tényleg nem lesz barátnőd. Egy kapcsolatban senki se egy gyerekre vágyik.
Én sokkal fiatalabb vagyok, 15 éves. Megmondom őszintén, engem nem zavarna. Bár nem tapasztalatból mondom, mert ugye fiatal vagyok...
Sajnálom, ha nem használható választ adtam :)
Hát én bevállaltam a férjem annak idején :D és khm most mondjam azt, hogy az együtt töltött éveink alatt igencsak messze lehagyta az addigi "díjnyertes bikákat"? ;)
De ehhez tényleg egy megfelelő normális gondokodású lány kell és sok türelem, hogy a gátlások stb feloldódjanak.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!