Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam apának hogy anya...

Elmondjam apának hogy anya megcsalja?

Figyelt kérdés

Nem bosszúból,csak már elegem van hogy anya folyton parancsolgat,ugráltat és csúnyán beszél mindenkivel.Béke lenne a családba,de ő folyton értelmetlen veszekedéseket generál.("miért ide tetted? Miért nem oda? Na most miért tetted oda")

Ha meg úgyis megcsalja apát akkor szerintem nincs mit még jobban tönkre tegye a családot

18/L

2016. okt. 3. 15:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Joga van apádnak tudnia, hogy anyád folyamatosan csalja.

Ha lenne gerince anyádnak, akkor apád elé állna és saját maga elmondaná.

De nincsen!

2016. okt. 3. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy közös megegyezéssel megy a csalás. Ismertem ilyen családot. Az asszonynak nem kellett, a férjnek megengedte, diszkréten menjen máshova. A mai napig házasok.
2016. okt. 3. 17:07
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Először is: kedves hetes!

Talán saját példád nem ezt mutatja, de rengeteg esetben múlik két emberen. Sőt. Így volt a szüleim házasságával is. Az a bizonyos másik fél ha agresszív, alkoholista, szociopata, BÁRMI, na, váljál már el tőle egykönnyen. Ilyen családban nőttem fel, édesanyám karakán, határozott nő, mégsem lehet mindent ilyen egyszerűen elintézni, ha a kedves párja idióta. És igenis múlik a másik félen, hogy megcsalják el. Persze, hogy múlik. Egy házasság nem csak annyiból áll, hogy esküvő, és akkor nem kell vele többet foglalkozni. Egy házasságot ápolni kell. Ha ez nem történik meg, akkor valószínű, hogy a másik fél (a kérdező édesanyja, vagy az enyém, például) valaki olyanhoz menekül, aki tiszteli, szereti és megbecsüli őt.

Kérdező!

Mint mondtam, nagyjából ilyen helyzetben voltam én is. Annyi különbséggel, hogy én sosem ápoltam jó kapcsolatot apámmal, ugyanis alkoholista és idegbeteg, de amikor megtudtam, eszembe se jutott elmondani neki. Persze ez attól függ, hogy a te szüleid milyen viszonyban vannak egymással. Az enyémek - nem meglepő módon - gyűlölik a másikat, de azt mondom, hogy beszélj anyukáddal. Mondd el neki, hogy tudod. Ha tudja, hogy tudod, akkor pedig mondd el neki, hogy vegye észre, mekkora teher ez számotokra. Mert láthatóan nehezen viseled, hogy apukád előtt (akivel úgy veszem ki, hogy jó a kapcsolatod) titkolóznod kell. Édesanyádnak kell elmondania, nem neked. És nem azért, mert bosszúálló lennél, vagy bármi, csak neked lesz rosszabb, ha mélyebben beleásod magad a vitájukba.

Remélem, hogy jól döntesz.

Aki pedig azt írja, hogy semmi köze hozzá... Hogy ne lenne? Mármint, értitek, hogy a szüleiről van szó, együtt élnek, ez befolyásolja a kérdező életét, mindennapjait, ez generálja a problémát otthon. Ő csak ötleteket keres, amivel segíthetni tudna ezen.

2016. okt. 3. 17:36
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
13 nem értem mit nem értesz azon, hogy nincs köze hozzá. Ugyanabban a helyzetben voltam, mint te és én sem köptem be anyámat, örültem, hogy van valami, ami boldoggá teheti és úgy gondoltam nem az én dolgom, tehát nincs közöm hozzá. Normál esetben a megcsalást csak két félnek kell tudni, esetleg a harmadiknak, alít csalnak, de a gyereknek semmiképpen sem. A szülők ezért nem szexelnek a gyerek előtt. Mert a nemi életük nem a gyerekre tartozik. Mellesleg ahol már megcsalás van, ha nem nyitott a házasság, akkor már a megcsalás előtt is vannak gondok bőven, tehát ezt nem lehet helyrehozni azzal, hogy a gyerek szépen elmeséli, h anyu tilosba jár.
2016. okt. 3. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. van köze hozzá, mert ő is megszenvedi a következményeket. Ellenben beleszólása valóban nincs a szülei szexuális életébe.
2016. okt. 3. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti!

A javaslatom az volt, hogy az ANYUKÁJÁVAL beszélje meg, hogy hogyan tovább, és ne adja tovább az édesapjának, mert önmagának is árt vele.

Illetve azt írtam, hogy pont, hogy VAN HOZZÁ KÖZE.

Azt hiszem, egy picit félreolvastad az egészet. No, nem baj.

Nem az anyja + a szerető nemi életéhez van köze, hanem ahhoz, hogy az anyja + a szerető + az , hogy a kérdező is tud róluk, nem jó kombináció, mert két tűz közé kerül (anya - apa), EZÉRT HÁT próbálja megbeszélni az anyjával, hogy az beszéljen a férjével.

Akkor még egyszer, röviden: ne mondja el az apjának, és VAN köze hozzá, hogy mi zajlik otthon. Röviden.

Tizenhármas voltam.

2016. okt. 3. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen! Tudnia kell róla. Akár "beteg" gyerek is kijöhet belőle!
2016. okt. 4. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

"a látszat néha csal. "

A "látszat" csak "néha csal".

Anyád meg folyamatosan csal !!

2016. okt. 5. 08:34
 19/19 hullocsillag13 válasza:
Egyik osztálytársam és a régi legjobb barátnőm 5 hónapig tudta hogy az apja megcsalja az anyját egy k*rvával. Az apja zsarolta őt. Ha elmonja az ő hibája lesz ha elválnak. A lány egy egész jegyet rontott az év végi médiáján mint egy évvel ezelőtt. Aztán kiderült de nem tudom hogy. Elváltak. Nem tudom mi lenne ha elmondanád. 14/l
2016. nov. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!