Az anyám több mint 6 hónapja nem beszél velem, elmondjam neki, hogy műtét elött állok? 31/N
Ha eddig nem volt rád kíváncsi akkor szerinted a műtét mit változtat? Ha meg te sem kerested 6 hónapig akkor te sem voltál rá kíváncsi.
A kérdés az hogy mit vársz a bejelentésedtől? Békét, ha igen akkor mond el de csalódhatsz is, lehet nem érdekli majd. Ha békülni akarsz akkor próbáld meg.
Milen műtét? Plasztika? Én nem szoktam szólni a műtéteim előtt azért hogy ne aggódjanak, csak utólag megemlítem. És nekünk nagyon jó a kapcsolatunk.
Én enm szólnék
Én sem szólnék neki.Ha igy viselkedik akkor...
Egyedüli gyerek vagy?talán ezért fogadta ennyire rosszul vagy fél attól hogy mit szólnának mások de ez még mindig nem elég ok hisz a lánya vagy és akármilyen vagy mindig az maradsz.Nem szép egy anyától ez a viselkedés.
Te meg tegyél rá magasról,ha Ő ilyen akkor nem érdemli azt,hogy keresd és tudjon róla hogy mi előtt álsz.
Idő kell, hogy feldolgozza. És azt is, hogy nem lesz unokája.
Én elmondanám, hátha segít oldani a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!