Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám több mint 6 hónapja...

Az anyám több mint 6 hónapja nem beszél velem, elmondjam neki, hogy műtét elött állok? 31/N

Figyelt kérdés

2016. júl. 19. 08:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Igen, mondd el neki!
2016. júl. 19. 09:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok az egyetlen gyereke.Nem tudom hogy pontosan miért fogadta ilyen rosszul, mert nem tudtuk megbeszélni. Èn megèrtem hogy ezt meg kell emèsztenie, de nekem is szükségem lenne rà, mert mikor elmondtam neki, pont aznap szakított velem a barátnőm, akivel nagyon komoly volt a kapcsolatunk.Azt is egyedül csináltam végig , és most itt ez a műtét is .
2016. júl. 19. 09:41
 13/18 anonim válasza:
100%
Szerintem mondd el neki. Azért egy veseműtét nem piskóta..
2016. júl. 19. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
El akarod mondani neki. Akkor mondd el. Hátha pont ez lesz az a pont, ahol visszatér a kapcsolatotok.
2016. júl. 19. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki. Nem azért nem beszéltek, mert nem szeret, csak nem tud ezzel az egésszel mit kezdeni még, és talán szégyenkezik is. De még a lánya vagy és szeret, szóval beszélj vele.
2016. júl. 19. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Dehogy mondjad el neki, hadd tudja meg mástól. Ha fél éve nem hajlandó beszélni veled, akkor most se kezdeményezz.
2016. júl. 20. 10:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom....

Nem gondolnám, hogy a veseműtéted érdekelné, ha a nemi identitásoddal nem tudott mit kezdeni.

Amilyen primitív (Bocs), még azt is hiheti, hogy ezzel akarod valahogy "jóvá tenni" az előzményeket.

Valószínűsítem, hogy korábban sem volt jó a kapcsolatotok

2016. júl. 24. 14:55
 18/18 anonim válasza:
Tudom, hogy elég későn írok, de végül elmondtad? Én sem szoltam a térdműtétemről, nem hiszem h érdekelte volna őket.
2017. nov. 1. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!