Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan szülő, akivel...

Van itt olyan szülő, akivel nem áll szóba a gyereke?

Figyelt kérdés

És lenne kedve beszélgetni erről?Vagy egyáltalán beszélni?Néha egy idegennek könnyebb megnyílni,és sok esetben hoz megkönnyebbülést...

3 felnőtt gyerekem van.Tizenpár éve váláskor a középső az apjával szeretett volna maradni,beleegyeztem,de eredetileg én kaptam a felügyeleti jogot mindannyiukra.A volt férjemmel már akkor is nagyon rossz volt a kapcsolatom,a gyereket sem nagyon akarta,anyósoméknak sikerült végül rávenniük.Nekem a szívem szakadt meg,de a fiam minden este sírva aludt el,annyira hiányzott neki az apja.Eleinte minden rendben volt,szünetekben,hétvégente jött hozzánk.A másik kettőt az apjuk sosem vitte el,így a tesók csak nálam találkozhattak.Jó maradt a kapcsolatunk.Aztán kollégium,barátok,barátnők,egyre többször választotta őket a szünetekben,ahogy az előfordul egy kamasznál.A tesókkal is megmaradt a jó kapcsolat,amikor jött,onnan folytatták ahol abbahagyták.Tavaly úgy alakult hogy nem volt hova menniük a kedvesével,az apjával már nem állt szóba,a lány szüleovel se nagyon.Tárt karokkal fogadtam.A tesói is örültek.Állást talált.Tervezték a közeli városban az albit.Az az elejétől látszott hogy a lány nagyon rossz útra viszi.Nem akart dolgozni,majd a fiam eltartja,nem menjen fodrászhoz,jól áll neki a bozontos haj stb...Nem szóltam egy szót sem de a nővére nem sokáig bírta.Kiosztotta a kislányt,ennek következtében a nagy vita közepette azt találtam mondani,hogy arra nincs szükség hogy a családi béke felboruljon.Eddug itt nyugalom volt...Másnap elmentek.A fiam szépen elköszönt,megbeszéltük hogy jön máskor is,ha kell egyedül.A nővérével is megbeszélték a dolgokat.Hónapokkal később eltűnt a netről,és amikor kerestük,azt üzente nem vagyok méltó rá,hogy az anyja legyek,neki mostantól az 'anyósa' az anyja...Jelenleg csak az öccsével tartja hébe-hóba a kapcsolatot,igy mindig tudom mi van vele...Igazából nem is kérdés ez,hanem egyszerű ismeretlenül tényközlés.

2016. szept. 23. 10:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
* Nem 'mint a család' hanem vagy a család...
2016. szept. 23. 15:08
 12/13 Ladygug.mx válasza:
100%

Szia!

Hogy alakult azóta a kapcsolatod a fiaddal?

2023. márc. 27. 20:16
 13/13 anonim válasza:
77%
Nem vagyok ugyan szülő de a leirtak alapján a fiad egy idióta már bocs...nem vagy méltó arra hogy az anyja legyél ...bezzeg akkor méltó voltál mikor befogadtad őket
2023. jún. 30. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!