Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti, mint szülők nem akadnátok...

Ti, mint szülők nem akadnátok ezen ki?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a magassarkú cipők ellen, sőt a szép ruhákat is szeretem, viszont számomra érthetetlen, hogy miért kell hétköznap is kiöltözve járni. Jelen esetben a lányomról van szó. A többi lány 90%a hétköznap kényelmesebb ruhákat, cipőket hord, de ő nem, ő inkább kiöltözik. Legutóbbi alkalommal is elmentünk vásárolni, de ő a kényelmes cipő helyett vett magának egy 14 cm-s magassarkút. Tudom, hogy nem kellene ebbe beleszólni, de a véleményem azért megvan. Ő hallani se akar róla. Megértem, hogy fősulis, felnőtt, azt vesz, amit akar, de mégis a mi pénzünkből.

A vásárlás alatt néztem is nagyot, hogy nem erről volt szó. Rá se néz már szinte a lapostalpú cipőkre.

2016. szept. 21. 14:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én igyekeznék lebeszélni róla, de a saját példám miatt. 14 éves koromtól csak magassarkút voltam hajlandó hordani, annyira, hogy még az otthoni papucsom is ilyen volt. Ezzel nem is volt problémám úgy hét-nyolc évig, jól éreztem magam, nekem kényelmes is volt. Azonban elkezdett eldeformálódni a lábam, bütyök, kalapácsujj, ami nemcsak hogy marha ronda, de iszonyatosan fáj is, csak műtéttel korrigálhatók. Már ott tartok, hogy a laposban nem tudok megmaradni, mert rettenetesen fáj, a lábamnak már nem az a normál tartása. Most itt vagyok 27 évesen, és nem húzhatok lapostalpút mert fáj, nem húzhatok csinos cipőt mert nem fér bele a lábam a bütyköktől, nem húzhatok papucsot mert ocsmány a lábam... én se hallgattam az idősebbekre, alaposan meg is szívtam.
2016. szept. 21. 18:51
 22/25 anonim ***** válasza:
18%
Ja, hogy felnőtt nőről van szó? Hát akkor tényleg semmi közöd a dologhoz, az elején még azt gondoltam biztos valami kis tinilány, akkor nem lenne oké, de így!...
2016. szept. 21. 20:08
 23/25 anonim ***** válasza:
75%
A túl lapos sem egészséges - gondolok itt a balerina cipőkre - .
2016. szept. 21. 21:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem az ember ennyi idősen maga is el tudja dönteni, hogy mit akar hordani. Nyilván nem vagytok kötelesek kifizetni az új cipőit, ha ellenzitek. De megtiltani/csak lapost venni hülyeség.

Nem tudhatjuk amúgy, hogy miért csak magast hord. Az is lehet a magassága frusztrálja és amiatt hord magasat. Az is lehet, hogy csak ebben az érzi magabiztosan magát. Az is lehet tényleg olyan a stílusa, hogy nem illik hozzá az egyszerűbb, lapos cipő. Pl egy csinos blézert vagy csak simán egy nőies táskát nem vehetsz fel sport cipővel mert irtó hülyén néz ki.. Bár sokan hordják a nike cipőt egyberuhához, attól még nem illik össze. Nyilván vannak olyan lapos talpúak, amik elengásak, nem sportosak. De biztos vannak ilyenjei is.

Szerintem nem hátrány, hogy fel tud öltözni csinosan, magassarkuban. Sok munkahelyen elvárás lesz(iroda, elegáns szálloda stb...).

2016. szept. 22. 06:12
 25/25 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem irigy vagy arra hogy a lanyod (feltetelezem) csinos (gondolom nem 80 kg es fornatlan a 14 cm-es sarok melle). Ez is abbol jon le, hogy nem ered miert kell "kioltozni" a hetkoznapokon. Legyel igenyesebb, sportolj, etkezz egeszsegesen es ha jol erzed magad a borodben es tetszik, amit a tukorben latsz egybol megerted miert "kell" kioltozni. Ez igenyesseg, nem ripacskodas.
2016. szept. 22. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!