Szülők! Ti nem akadnátok ki, ha a 17 éves lányotok stílust váltana és elkezdene ilyen hippisen öltözni?
Addig örülj míg van akkora ruha rajta ami eltakarja a kicsiny testét... Inkább így öltözzön mint egy ri...anc.. Nem??
Amúgy múló hóbort!! Majd kinövi.. :)
Lehetne ilyen is.Darkos,goth,emo,fültágító,piercing,bőr aláültetett fémgolyók stb sokkal rosszabb lenne.Ismerős 18évese egy ideje csadort visel.A tiéd legalább színesen öltözködik.Fűre figyeljetek!
Nekem tetszik a hippi stílus :) igaz már 38 éves vagyok... de ha csak ennyi lenne a kamasz lányommal a baj... :) nem aggódnék
én inkább az lsd-t mondanám ;)
"Biztos, azt gondolnám elkezdett drogozni."
Emlékszem egyszer egy fészbukos hippi csoportban feltettem, egy olyan kérdést, hogy hogyan állnak a fűvel és az lsd-vel, többen felvoltak háboradva, hogy merülhetett ez fel bennem.
Nem a ruhatesszi az embert, hangzik a közhely, annyi biztos, hogy az öltözködési stílusnak semmi köze a szerfogyasztáshoz, sok ismerősöm szív füvet, és nem mondaná meg róla senki.
3-as azért a 17 éves gótok nem úgy néznek ki mint akit linkeltél, egyébként engem az se zavarna, én is hasonlóan öltözök (tetkó nincs, piercing is csak fölbe meg egy orrpötty), most ha így érzi jól magát a gyerek minek pofázzak bele, ha mondjuk csak kéket hordana az senkit se zavar, a fekete is csak egy szín.
Ez a hippis stílus se zavarna, bár egy szinttől kicsit furán néznének rá de pl a második kép teljesen okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!