Én a "gyerek" oldalról vagyok, de tuti, hogy az én szüleim nem akadnának ki. Nem olyan rég váltottam én is stílust, mondjuk nem hippisre, hanem rockosra, de azzal sem volt bajuk. Nem nagyon érdekli őket, hogy mi van rajtam, amíg az eltakar mindent, amit el kell takarni, illetve nincsenek olyan minták, amik a sulimban nem elfogadhatóak.
2016. máj. 4. 18:01
12/19 anonim válasza:
Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz, én is szeretem a hippi stílust. Én sokkal gázabbul öltözködtem kamaszként (feketében, télen-nyáron bakancsban), de már szülőként azt gondolom, nagyon jól tették a felnőttek, hogy nem tiltották meg nekem, mivel így valóban lecsengett az egész (azt gondolom, ha tiltották volna, csak azért is csinálom tovább).
Nekem is azzal lenne inkább gondom, ha maradandó dolgokat változtat magán divatból (pl. a linkelt képen a tetkók)… hozzáteszem, annak sem örülnék, ha kis ribinek öltözne.
2016. máj. 5. 10:52
13/19 anonim válasza:
#10 az csak egy altalanos felsorolas volt,nem a kepet taglaltam.
2016. máj. 5. 12:45
14/19 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, csak cipőt húzzon azért :P :)
2016. máj. 5. 14:19
15/19 anonim válasza:
Én is a gyerek oldalról vagyok, de az én szüleim se akadnának ki. Hasonló lehet a stílusom, szeretem az ilyen nadrágokat és a színes dolgokat mostanában. A fűről meg annyit, hogy asszociálva van a hippi stílussal ugyan, csak úgy, mint az LSD és egyebek, de akit én ismerek, aki füvezik, az tök átlag, nem így öltözik, csak éppen szétszívja az agyát. :)
2016. máj. 6. 15:23
16/19 anonim válasza:
Nem
Es emlékszem h nekem 15-19 éves koromig 10 stílusom volt
Kialakul majd egy komoly végleges
Nem fog örökké tartatni es elég egyéni
Hagyd kibontakozni a személyiséget
En voltam rapper. Rocker emos lotyos túl komoly stb
Be aztan kialakult egy normális stílus :)
2016. máj. 12. 20:16
17/19 anonim válasza:
Ilyen korban normális ha próbálgatja mi áll jól neki. Anyám a két kezét összetenné ha színesebben öltöznék meg nõiesebben. Minél inkább ellenzed annál több ilysn cuccot hord majd.
2016. máj. 20. 02:23
18/19 anonim válasza:
17 éves már nem kisgyerek, szerintem megengedheted neki, ha örüljön. Elképzelhető, hogy majd kinövi. Csak mondd meg neki, hogy szelíden, hogy neked ez nem tetszik és nem tartod helyesnek. Nekem is volt a hajam kék, amikor 17 éves voltam, de már felnőttem és nem érdekelnek a hajfestékek és nem akarok kitűnni az emberek közül.
2016. máj. 26. 08:24
19/19 anonim válasza:
Nem nem akadnek ki,miert,mi rosszat latsz ebben?Hisz kesz csoda, h egy 17 eves lanny ennyi az ossz 'gond'.Inkabb orulnod kene.Legalabb nem p' csatakaro zsebkendokben jar.Amugy is tok bejon nekem ez a stilus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!