Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják, hogy amiért...

Miért gondolják, hogy amiért a barátom nem csinál semmit, akkor én sem akarok majd? Hogy érhetném el, hogy lássák, ez nem így lesz?

Figyelt kérdés

Pár hete összeköltöztünk a barátommal, vagyis én költöztem hozzá. De a szüleim félnek, hogy én is olyan leszek, mint ő... Nem igazán csinál semmit.

21 éves, nem tanul, nem dolgozik.

Napközben vagy velem, vagy a barátaival van, vagy alszik, játszik, motorozik/autózik, edz, esetleg sorozatozik. Régen is ilyen volt, semmi nem érdekli huzamosabb ideig.

Anyáék most félnek, hogy mivel ezt látom, nekem is elmegy a kedvem a tanulástól. De ez nem így van. Vannak céljaim, amiket szeretnék elérni és ezek nem fognak megváltozni azért, mert irigylem a barátomat, hogy nyugodtan alhat 12-ig...

18L

2016. szept. 19. 17:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
90%

30:

" mert rém kellemetlen mikor egy orvosnak a férje biztonsági őr :)

Én ekkora karriert nem jósolok a srácnak, mert ahhoz is tanfolyamot kell elvégezni."

És nem utolsósorban DOLGOZNI. Ebből a fickóból még segédmunkás sem lesz, mert eleve a munka ellen van kifogása.

Tolvaj, szélhámos, csaló esetleg. Egy ilyen "karriert" el tudok képzelni.

2016. szept. 19. 21:52
 32/37 anonim ***** válasza:
86%

Ha kerdezo tenyleg el tudja vegezni az orvosit bar meg csak szept van akkor kinovi ezt a here fiut.

Rajon a korhazban 24 ora ugyelet utan hogy hulye lesz egy ingyenelot eltartani.

2016. szept. 19. 22:09
 33/37 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező gondolom most kezdte még az egyetemet. Két opció van: vagy ott hagyja a sulit fél /1 év után, mint sokan mások. És tényleg vissza húzza a baratja a saját szintjére. Vagy befejezi az egyetemet és közben rájön, hogy a baratja mekkora egy suttyó.

Egyébként igen, tényleg nagyon gáz, hogy ilyen a fiú. Kétlem, hogy a szülők még évekig finanszírozzák az életét. Most kéne kihasználnia,hogy eltartják és tanulni valamit. + gondolom gazdag befolyásos szülők, biztos tudnának majd munkát is intézni neki. De ehhez tanulnia kéne valamit a fiúnak és nem megelégedni az otthon üléssel. Nyilván mindenki maga tudja, de egy ilyen ember mellett semmi jövőd. Szomorú sors vár amúgy a fiúra, amikor megáll majd a pénz csap és magának kell eloteremteni a kondi bérlet árát/a benzint a rezsit a kaját stb...

De szerintem idővel a kérdező is rájön, hogy mennyi normális, céltudatos fiú van, akár az egyetemen .

2016. szept. 20. 07:24
 34/37 anonim ***** válasza:
92%

Az is érdekelne egyébként, ha a Kérdező mondjuk elvégzi az egyetemet, a srác meg továbbra is ilyen, akkor miről fognak beszélgetni?

-Na milyen napod volt, Szívem?

-Ááá, a f#szøm tele, ma csak 25 zombit nyomtam le, neked?...

xD

2016. szept. 20. 09:08
 35/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem értelek, hogy tudsz egy ilyen ingyenélő patkánnyal lenni. Ha tényleg ilyen hülye vagy, akkor megérdemlitek egymást.
2016. szept. 20. 10:24
 36/37 anonim ***** válasza:
33%

minek játszátok a felnötett ha munkanélküliek vagytok

melyikötök költ védekezésre vagy ugy gondolod gyerekestűl eltartanak anyósék

2016. szept. 20. 15:04
 37/37 anonim ***** válasza:
80%

Volt szerencsém ilyen kapcsolathoz. Amíg külön éltünk, az anyja tartotta el, ő meg alkalmi munkákból elvolt. Szereztem neki állandó melót, összeköltöztünk, majd azt elsz*rta, délig aludt, játszott egész nap, míg én dolgoztam, nagy ritkán takarított, mire hazaértem... azt éreztem, folyamatosan visszatart, nem tudok egyről a kettőre jutni, mert neki tökéletes volt ez az életforma, bár nyilván voltak "álmai", hogy majd ha sok pénz lesz, stb... 18 éves vagy, fiatal, ne maradj egy ilyen léhűtő mellett. Én éveket pazaroltam el az életemből, mire feladtam, nem fog megváltozni.

26L

2016. szept. 21. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!