Miért gondolják, hogy amiért a barátom nem csinál semmit, akkor én sem akarok majd? Hogy érhetném el, hogy lássák, ez nem így lesz?
Pár hete összeköltöztünk a barátommal, vagyis én költöztem hozzá. De a szüleim félnek, hogy én is olyan leszek, mint ő... Nem igazán csinál semmit.
21 éves, nem tanul, nem dolgozik.
Napközben vagy velem, vagy a barátaival van, vagy alszik, játszik, motorozik/autózik, edz, esetleg sorozatozik. Régen is ilyen volt, semmi nem érdekli huzamosabb ideig.
Anyáék most félnek, hogy mivel ezt látom, nekem is elmegy a kedvem a tanulástól. De ez nem így van. Vannak céljaim, amiket szeretnék elérni és ezek nem fognak megváltozni azért, mert irigylem a barátomat, hogy nyugodtan alhat 12-ig...
18L
Majd zavarni fogja a pasid, hogy te sose vagy otthon, tanulsz, dolgozni akarsz: többre vagy képes, mint ő.
De ezt neked a saját bőrömön kell megtanulni.
Majd suli után ganajozod a lakást, főzöl, vasalsz: elvégre a pasi nem csinál semmit. És neked ez így jó!
Onnan látszik, hogy naiv vagy, hogy nem látod, mi a probléma. Vannak céljaid. Ez jó. De egy idő után ez súrlódás lesz. Mint amikor egy pár egyik tagja otthon ül, a másik menne állandóan, egyik akar gyereket, másik nem, egyik egy céltalan here, a másiknak tervei vannak...
És 18 év alatt még nem számít, hogy hány éve mentetek át egymáshoz lecke után 20 percre.
Pillanatnyilag mindkettőtöknek jó!
Neked nem kell albérletet fizetned, neki meg van ingyen bejárónője.
Használd ki amíg tanulsz, aztán ugy is le fogsz lépni -ha lesz egy kis eszed- mert rém kellemetlen mikor egy orvosnak a férje biztonsági őr :)
" mert rém kellemetlen mikor egy orvosnak a férje biztonsági őr :)"
Én ekkora karriert nem jósolok a srácnak, mert ahhoz is tanfolyamot kell elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!