Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják, hogy amiért...

Miért gondolják, hogy amiért a barátom nem csinál semmit, akkor én sem akarok majd? Hogy érhetném el, hogy lássák, ez nem így lesz?

Figyelt kérdés

Pár hete összeköltöztünk a barátommal, vagyis én költöztem hozzá. De a szüleim félnek, hogy én is olyan leszek, mint ő... Nem igazán csinál semmit.

21 éves, nem tanul, nem dolgozik.

Napközben vagy velem, vagy a barátaival van, vagy alszik, játszik, motorozik/autózik, edz, esetleg sorozatozik. Régen is ilyen volt, semmi nem érdekli huzamosabb ideig.

Anyáék most félnek, hogy mivel ezt látom, nekem is elmegy a kedvem a tanulástól. De ez nem így van. Vannak céljaim, amiket szeretnék elérni és ezek nem fognak megváltozni azért, mert irigylem a barátomat, hogy nyugodtan alhat 12-ig...

18L

2016. szept. 19. 17:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Majd zavarni fogja a pasid, hogy te sose vagy otthon, tanulsz, dolgozni akarsz: többre vagy képes, mint ő.

De ezt neked a saját bőrömön kell megtanulni.

Majd suli után ganajozod a lakást, főzöl, vasalsz: elvégre a pasi nem csinál semmit. És neked ez így jó!

2016. szept. 19. 18:37
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy dolgot kérdeznék meg tőled, hogy mi az, amit egy ilyen "férfiben" tisztelni tudsz? Majd pár év múlva szerintem magadtól is rájössz, hogy kb semmit, majd akkor vakarod a fejed, hogy pfüh, mi ez itt mellettem, ember egyáltalán? Addig viszont sok boldogságot kívánok!!!
2016. szept. 19. 18:39
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is csalódott lennék a szüleid helyében. A barátod nem tanul/nem dolgozik és tök jól elvan így. Mi lesz később? Ha a szülők már nen támogatják? Mivel se végzettsége se munka tapasztalata, kb a közmunka és a gyári munka marad... Már ha elmegy dolgozni. Nagyon szép jövő kép. Komolyan, nagyon hülye vagy ha vele vagy és nem látod be mi a baj. Hosszabb távon ilyen emberrel nem lehet tervezni, de majd meglátod... És igen, van rá esély, hogy visszahuz a saját szintjére a barátod.
2016. szept. 19. 18:51
 24/37 anonim ***** válasza:
98%
Majd ha anyuci meg apuci feldobja a bakancsot és az első adandó alkalommal elherdálja az örökséget - mert általában az ilyen emberek vérszemet kapnak egy nagyobb összeg birtokában - és nem tudja majd a te kis luxus igényeidet kielégíteni, akkor majd valószínűleg elgondolkodsz azon, hogy jó - e ez így neked.
2016. szept. 19. 18:58
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
#19: Hogy milyen igazad van :)
2016. szept. 19. 19:09
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Onnan látszik, hogy naiv vagy, hogy nem látod, mi a probléma. Vannak céljaid. Ez jó. De egy idő után ez súrlódás lesz. Mint amikor egy pár egyik tagja otthon ül, a másik menne állandóan, egyik akar gyereket, másik nem, egyik egy céltalan here, a másiknak tervei vannak...

És 18 év alatt még nem számít, hogy hány éve mentetek át egymáshoz lecke után 20 percre.

2016. szept. 19. 19:39
 27/37 anonim ***** válasza:
59%

Pillanatnyilag mindkettőtöknek jó!

Neked nem kell albérletet fizetned, neki meg van ingyen bejárónője.

Használd ki amíg tanulsz, aztán ugy is le fogsz lépni -ha lesz egy kis eszed- mert rém kellemetlen mikor egy orvosnak a férje biztonsági őr :)

2016. szept. 19. 20:28
 28/37 anonim ***** válasza:
71%
Jaj ne mondjatok mar meg egy felnott 18 eves erett lanynak hogy, hogy mukodik az elet.
2016. szept. 19. 20:34
 29/37 anonim ***** válasza:
73%
Végül is ha jól érzem, akkor a kérdező is egy léhűtő, aki ingyen él más lakásában, cserébe szexet ad maximum, a szülei eltartják és ő ezt nevezi komoly életnek. :DDD
2016. szept. 19. 21:00
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

" mert rém kellemetlen mikor egy orvosnak a férje biztonsági őr :)"

Én ekkora karriert nem jósolok a srácnak, mert ahhoz is tanfolyamot kell elvégezni.

2016. szept. 19. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!