Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el azt a szitut, hogy ha kedves vagyok a pasikkal, barátkozom velük, azt gondolják, hogy akarok valamit tőlük?
én is sajnálom de nincs mit tenni.
egy mód van rá: elkerülöd őket vagy a felszínes ismerettség vékony pengéjén lavírozol, nem adsz sokat magadból.
velem akkor is eljátszották hogy többet akarnak ha nyíltan kimondan hogy "olyan vagy nekem mintha a testvérem lennél" vagy "örülök hogy szingli vagyok".
hozzájuk nem értem, nem flörtöltem, nem adtam ajándékot, nem dícsérgettem se külsőt se beslőt ... ésmégis.
aki mindenáron jeleket akar belelátni a legapróbb mozdulatodba az azt fog akárhogy próbálsz ellene tenni.
böfögtem, f..ingtam a jelenlétükben, a legtrébb melegítőben találkoztam velük, no smink és még így is.
Ez a nem akarok kapcsolatot duma nekem elég fura... szerintem ha egy érett nő (?) nem akar semmilyen nemű emberi lénnyel érzelmi kapcsolatot kialakítani azzal súlyos gondok lehetnek a háttérben. - Persze itt a hosszabb távú elhatárolódásra gondolok -.
Viszont tapasztalat, hogy a nyers elutasítás az ami a leginkább visszarettenti a pasikat. Ha próbálkoznak rögtön le kell oltani. Attól ne félj, hogy megsérted. Az ilyeneket nem lehet semmivel sem megbántani.... 2-3 oltás és a pasi ösztönösen behúzza fülét farkát és új "préda" után kajtat. Nem mellesleg így kiszűrhetnéd azokat a pasikat is a környezetedből akik tényleg barátként tekintenek rád.
- beszélj más pasikról vagy "flörtölj" másokkal, miközben a fickóval vagy
- ha hozzád ér, akkor húzódj el előle
- éreztesd vele, hogy közömbös neked az illető, kvázi "bocs, de ezt beszoptad"
Kegyetlen dolog, de utasítsd el őket már az elején, és akkor nem fogod hülyíteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!