Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják, hogy amiért...

Miért gondolják, hogy amiért a barátom nem csinál semmit, akkor én sem akarok majd? Hogy érhetném el, hogy lássák, ez nem így lesz?

Figyelt kérdés

Pár hete összeköltöztünk a barátommal, vagyis én költöztem hozzá. De a szüleim félnek, hogy én is olyan leszek, mint ő... Nem igazán csinál semmit.

21 éves, nem tanul, nem dolgozik.

Napközben vagy velem, vagy a barátaival van, vagy alszik, játszik, motorozik/autózik, edz, esetleg sorozatozik. Régen is ilyen volt, semmi nem érdekli huzamosabb ideig.

Anyáék most félnek, hogy mivel ezt látom, nekem is elmegy a kedvem a tanulástól. De ez nem így van. Vannak céljaim, amiket szeretnék elérni és ezek nem fognak megváltozni azért, mert irigylem a barátomat, hogy nyugodtan alhat 12-ig...

18L

2016. szept. 19. 17:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

"Nem én tartom el egyáltalán."

Most még nem.

2016. szept. 19. 18:08
 12/37 anonim ***** válasza:
58%
Még fiatal vagy és naiv, de nincs ezzel gond, mindenkinek kellenek a tapasztalatok. Érthető, hogy a szüleid aggódnak, de ha te tényleg ezt szeretnéd és most ő tesz boldoggá, állj ki a döntésed mellett, te életed.
2016. szept. 19. 18:08
 13/37 anonim ***** válasza:
93%
Aha, szóval felnőttest játszatok a szüleitek pénzén, így könnyű.
2016. szept. 19. 18:10
 14/37 A kérdező kommentje:

"Most még nem."

Később sem fogom, elhiheted. :D

"Még fiatal vagy és naiv"

Attól, mert fiatal vagyok, naivnak nem mondanám magam.

2016. szept. 19. 18:11
 15/37 anonim ***** válasza:
96%
"Semmi nem érdekli huzamosabb ideig." Én attól is félnék, hogy előbb utóbb téged is megun és ki fog dobni.
2016. szept. 19. 18:14
 16/37 A kérdező kommentje:
3 és fél éve együtt vagyunk, ettől én már nem igazán félek. :)
2016. szept. 19. 18:16
 17/37 anonim ***** válasza:
97%

Ismerek ilyen egyedeket. Király minden, aztán a szülők elpatkolnak, az egzisztenciából nem lehet lejjebb adni és a maradék vagyont nem tart sokáig felélni (kp, számlán pénz, házak, autók...) nem egy ilyet láttam már.

Szüleidnek totál igaza van!!

A srác előbb vagy jobb esetben utóbb az utcára fog kerülni.

2016. szept. 19. 18:21
 18/37 anonim ***** válasza:
97%

Kifogtad a királyfit fehér lovon.

Még hogy nem vagy naiv? Nagyon is az vagy.

És a céljaidat egy léhűtő pasi mellett akarod véghezvinni?

2016. szept. 19. 18:31
 19/37 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem épp hogy nem naív a kérdező. Gondolkodjatok: nem dolgozik, de albérletben él 18 évesen, ahol eltartják a szülei, meg a pasija szülei... jól csinálja, így kell jól élni semmi munkával..
2016. szept. 19. 18:36
 20/37 anonim ***** válasza:
88%
A szüleid joggal féltenek, de te nem érdemled meg. Mind a ketten élősködőek vagytok, maradjatok is együtt, mert ez a legjobb, ami történhet.
2016. szept. 19. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!