Miért gondolják, hogy amiért a barátom nem csinál semmit, akkor én sem akarok majd? Hogy érhetném el, hogy lássák, ez nem így lesz?
Pár hete összeköltöztünk a barátommal, vagyis én költöztem hozzá. De a szüleim félnek, hogy én is olyan leszek, mint ő... Nem igazán csinál semmit.
21 éves, nem tanul, nem dolgozik.
Napközben vagy velem, vagy a barátaival van, vagy alszik, játszik, motorozik/autózik, edz, esetleg sorozatozik. Régen is ilyen volt, semmi nem érdekli huzamosabb ideig.
Anyáék most félnek, hogy mivel ezt látom, nekem is elmegy a kedvem a tanulástól. De ez nem így van. Vannak céljaim, amiket szeretnék elérni és ezek nem fognak megváltozni azért, mert irigylem a barátomat, hogy nyugodtan alhat 12-ig...
18L
"Nem én tartom el egyáltalán."
Most még nem.
"Most még nem."
Később sem fogom, elhiheted. :D
"Még fiatal vagy és naiv"
Attól, mert fiatal vagyok, naivnak nem mondanám magam.
Ismerek ilyen egyedeket. Király minden, aztán a szülők elpatkolnak, az egzisztenciából nem lehet lejjebb adni és a maradék vagyont nem tart sokáig felélni (kp, számlán pénz, házak, autók...) nem egy ilyet láttam már.
Szüleidnek totál igaza van!!
A srác előbb vagy jobb esetben utóbb az utcára fog kerülni.
Kifogtad a királyfit fehér lovon.
Még hogy nem vagy naiv? Nagyon is az vagy.
És a céljaidat egy léhűtő pasi mellett akarod véghezvinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!