Hogyan segíthetnék az apukámnak?
Figyelt kérdés
Apum kb az egész életét külföldön dolgozva töltötte tőlünk távol (mindezt úgy hogy anyával imádják egymást és házasok). Jelenleg is külföldön dolgzozik hogy minket (négyen vagyunk tesók) és anyát eltartson. Nemrég meglátogattam őt itt kint , és mivel a lakásbérlés itt nagyon drága , ő egy lepukkant szociális lakásban él és napi 8 órában dolgozik..szerintem enni sem eszik. Amikor megláttam hol él majdnem elbőgtem magamat.. Egyedül egy kis lyukban. Anyukám pedig annyira nem szeretne dolgozni és nem talál munkát. Én mit tehetnék? Ő annyi mindent tett értünk ..a legjobb ember a földön. Arra gondoltam ,hogy elmegyek dolgozni ,és mivel én még otthon lakom hazaadom az összes fizetésem (ami 120.000 ft). Szerintetek ez már elég lenne ahhoz hogy haza jöhessen hozzánk? 20/L2016. szept. 14. 23:53
21/21 anonim válasza:
mért kel egy 20 éves felnött embernek az anyát hibáztatni mindnen ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!