Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy segíthetnék apukámnak?

Hogy segíthetnék apukámnak?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik, de apukám 50 éves, és meghalt (hirtelen) az egyetlen legjobb barátja, aki csak 40 egynéhány volt. És ilyet mond, hogy inkább neki ellett volna, mert Ő az öregebb, és mindenki -már elnézést- "kihal" mellőle. Ez tényleg igaz, régi osztálytársai közül is sokat meghaltak már, sajnos. Apukája (papám) és a nagypapája is fiatalon halt meg infarktusban. :( Ez normális, hogy így látja? Hogy segíthetnék neki? Mit mondhatnék? Most nagyon szomorú, pedig nála pozítivabb embert még nem láttam! Írjatok! Köszi! 24/L
2010. jún. 1. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ezt csak ő dolgozhatja fel magában, és csak az idő segít, te meg annyiban, hogy beszélgetsz vele, másról, ha igényli, eltereled a figyelmét, vagy csak mellette vagy, és érezteted mennyire szereted és szükséged van rá. Férfiak általában csendben gyászolnak :( Kitartást kívánok nektek!

24/L

2010. jún. 1. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom.. :(

Legyél mellette 100%-ig, mutasd neki, hogy mennyire szereted, hogy ott vagy neki, és légy türelmes!

Idő kell most neki, de a Te szereteted mellett biztosan

könnyebb lesz neki! Remélem hamar sikerül átvészelni ezt az időszakot!

2010. jún. 1. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazából semmit...mindenki hasonlókat szokott mondani.
2010. jún. 1. 15:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utolsó! Ő nem ilyen, hogy ezt csak úgy mondja, nem szokta feleslegesen kinyitni a száját, nem szokott fecsegni. Amikor ilyet mond, azt már nagyon komolyan gondolja, ezért ijedtem meg. :( Csak segíteni akarok neki. Anyu nem vele él, úgyhogy rajtam kívül nem tudja kivel megbeszélni. Mindenkit felpontoztam.
2010. jún. 1. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:

14 éves voltam, mikor az első barátomat elvesztettem. Három évvel később a legjobb barátomat szitává lőtték. Minél öregebb az ember, annál többet kell gyászolnia. Ez ára a hosszabb életnek. Még harminc évig is élhet apukád, még sokat kell akkor gyászolnia. A megoldás?

Új barátokat szerezni, és erre nagyon jó lehetőség az Internet. Ebben tudnál segíteni apukádnak a legtöbbet.

71/F

2010. jún. 1. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Ohh... Nagyon köszönöm! :) Az hiszem nyomasztó, ha valakit körbevesz a halál. :( Aggódni amúgy nincs oka, mert könnyű fizikai munkát végez, irodalmi a testsúlya, nem iszik, nem dohányzik.
2010. jún. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!