Hülyén hangzik, de apukám 50 éves, és meghalt (hirtelen) az egyetlen legjobb barátja, aki csak 40 egynéhány volt. És ilyet mond, hogy inkább neki ellett volna, mert Ő az öregebb, és mindenki -már elnézést- "kihal" mellőle. Ez tényleg igaz, régi osztálytársai közül is sokat meghaltak már, sajnos. Apukája (papám) és a nagypapája is fiatalon halt meg infarktusban. :( Ez normális, hogy így látja? Hogy segíthetnék neki? Mit mondhatnék? Most nagyon szomorú, pedig nála pozítivabb embert még nem láttam! Írjatok! Köszi! 24/L
2010. jún. 1. 15:04
1/6 anonim válasza:
Igazából ezt csak ő dolgozhatja fel magában, és csak az idő segít, te meg annyiban, hogy beszélgetsz vele, másról, ha igényli, eltereled a figyelmét, vagy csak mellette vagy, és érezteted mennyire szereted és szükséged van rá. Férfiak általában csendben gyászolnak :( Kitartást kívánok nektek!
24/L
2010. jún. 1. 15:13
2/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.. :(
Legyél mellette 100%-ig, mutasd neki, hogy mennyire szereted, hogy ott vagy neki, és légy türelmes!
Idő kell most neki, de a Te szereteted mellett biztosan
könnyebb lesz neki! Remélem hamar sikerül átvészelni ezt az időszakot!
Köszönöm! Utolsó! Ő nem ilyen, hogy ezt csak úgy mondja, nem szokta feleslegesen kinyitni a száját, nem szokott fecsegni. Amikor ilyet mond, azt már nagyon komolyan gondolja, ezért ijedtem meg. :( Csak segíteni akarok neki. Anyu nem vele él, úgyhogy rajtam kívül nem tudja kivel megbeszélni. Mindenkit felpontoztam.
2010. jún. 1. 15:26
5/6 anonim válasza:
14 éves voltam, mikor az első barátomat elvesztettem. Három évvel később a legjobb barátomat szitává lőtték. Minél öregebb az ember, annál többet kell gyászolnia. Ez ára a hosszabb életnek. Még harminc évig is élhet apukád, még sokat kell akkor gyászolnia. A megoldás?
Új barátokat szerezni, és erre nagyon jó lehetőség az Internet. Ebben tudnál segíteni apukádnak a legtöbbet.
71/F
2010. jún. 1. 16:26
6/6 A kérdező kommentje:
Ohh... Nagyon köszönöm! :) Az hiszem nyomasztó, ha valakit körbevesz a halál. :( Aggódni amúgy nincs oka, mert könnyű fizikai munkát végez, irodalmi a testsúlya, nem iszik, nem dohányzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!