Segítene valaki?
Volt egy kis balesetem és emiatt anya állandóan gondoskodott rólam az utóbbi 1 hónapban. Vásároltam neki egy kis ajándékot és mellé egy kártyát, és nem tudom melyik idézet lenne a legjobb. Ha valaki tud jobbakat akkor kérem írja le.
„Mert mindenik tükör volt,
Ahonnan láthattam:
Hogy a földön nekem van
Legszeretőbb anyám!”
„Belehalsz abba, hogy látod őket felnőni. Viszont úgy látom, hamarabb ölnéd meg őket, ha nem nőnének fel.”
"A természet bölcs: 13 évet ad a szülőnek, hogy megszeresse a gyermekét – különben nem bírná ki a kamaszakort."
Szerintem az utolsót.:) Amit külön küldtél.
És...ez nagyon szép gesztus...:)
Nekem ez: Mert mindenik tükör volt,
Ahonnan láthattam:
Hogy a földön nekem van
Legszeretőbb anyám!
Meg amit ide írtál kommenrbe. :)
Az adott szituációban szerintem is az a legjobb, amit utoljára, külön küldtél. Kedves gesztus, szép tőled :)
(Ennyit arról micsoda hálátlan kis mocsok a mostani generáció, nem szabad általánosítani :))
Olyan jó volt most ezt elolvasni:))
Én vagy a legelsőt mondanám, vagy az utolsót, a kommentben. De akár azt is el tudom kèpzelni, hogy mindkettőt bele írod.
Gyógyulást! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!