Szerintetek mit tudnek csinalni?
Nem szeretek a szuleimnek velem kapcsolatos dolgokat elmondani.
Peldaul most. Tegnap eloszor mentem el bulizni , es szamomra nagyon megerolteto volt ma elmeselni, hogy hol voltunk es kikkel. Csak ennyit kerdezett tolem anyukam, aztan felhuzta magat, hogy semmit nem mondok neki.
De amikor a sulirol kerdez :nem tortent semmi
Ha megis tortent valami, mondjuk valaki osszeesett a folyoson, es ezt elmondok neki ,akkor elkezd kerdezoskodni, es olyankor szivem szerint felallnek az asztaltol (mert ezeket akkor szokta kerdezni amikor ebedelek) es bemennek a szobamba
Vagy amikor elmegyek a barataimmal biciklizni: kikkel mesz?
Ilyenkor is szivem szerint nem mondanam el, csak kimennek a hazbol
Ellenben amikor a batyamtol kerdez, o mindent elnomond, de szo szerint, es ez engem nagyon idegesit. Ilyenkor vagy elkezdek zenet hallgatni vagy ha ebednel van, akkor "pisilni menni"
Szerintem ez mar nem egeszseges. Tervezem a pszichologust.
Ezt most azert irtam le, hogy hatha tudna segiteni nekem valaki, es akkor megsporolnek egy utat a pszichologushoz
A valaszokat elore is koszonom c:
16/F
Hidd el jobban jártok, ha elmész pszihológushoz.
"- Szóval maga ezzel a lábtöréssel elment egy csontkovácshoz. Na és
milyen badarságot mondott magának?
- Azt, hogy jöjjek el magához, doktor úr."
2/3 nem tudom, hogy mi az oka ennek, de az a vicc , hogy anyukam baratnojenek szivesen elmeselek mindent
Sokszor volt olyan, hogy megprobalok megnyilni, de attol valamiert ingerult lettem o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!