Úgy érzem minden összeomlik körülöttem. Mit tehetek?
kérd a testvéreid segítségét esetleg. az ivás nagyon szét tud szedni mindent, ez nem egy vicc, amit ellehet felejteni pár hét múlva, lehet, hogy szakember kéne..
18/F
Van normális társasága, esetleg párkapcsolata? Nem ismersz néhány barátját, rokont, akikkel jól érzi magát?
Nagyon érdekes, ilyen megzuhanás az egyedülálló anyáknál szokott lenni, amikor kirepülnek a gyerekek, és véget ér egy számára nagyon fontos, felelősségteljes dolog, ami hosszú évekig, évtizedekig hajtotta. Ha jól értem, te vagy a legkisebb, és már félig a küszöbön kívül van a te lábad is, igazából nincs már annyira életbevágóan szükség apádra, mint eddig. legalábbis ő így érzi...Akinek belefért az életébe, hogy legyen hobbija, társasága, annál ez nem jellemző, neki érzésem szerint ti voltatok azok, akik kitöltötték az életét, és most magára marad, fölöslegesnek érzi magát. Ebből kellene kirángatni, mert szerintem (de lehet, hogy tévedek) ez a fő oka az ivásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!