Mi lenne a megoldás, költözésen kívül?
Próbálok rövid lenni.
23 éves egyetemista vagyok. Nemsokára végzek, tulajdonképpen most írom a szakdolgozatomat.
A lényeg, hogy a család lakása szörnyű. Két szobás, így nekem nincs külön szobám, hanem a lassan 20 éves húgommal osztozunk rajta. Egy pici szoba, ahová alig fér be 2 ágy, 2 íróasztal meg egy szekrény. De ez még annyira nem is gond. A gond inkább a szüleimmel van. A szobánknak 2 ajtaja is van, az egyik a konyhára meg a WC-s fürdőszobára nyílik, a másik meg a nappalira, ahol a szüleim vannak (alszanak, tévéznek stb.)
Anyámnak az a mániája, hogy "ne csukódjunk be". Viszont nem arról híres(ek), hogy csendben ellennének, hanem mint már írtam, általában tévéznek, beszélnek, szóval nem hiába akarok folyton bezárkózni, mert kell a nyugalom, főleg most. Amikor meg anyám például mos, akkor a szobánk tulajdonképpen átjáróház, mert rajta keresztül gyorsabban elér a fürdőből (ahol a mosógép van) a nappaliba, vagy a nappaliból nyíló erkélyre. És hát rengeteget mos.
Azt hiszi, hogy valamit titkolok, azért akarok bezárkózni, pedig nem csak egyszerűen szükségem van egy kis egyedüllétre, ahhoz, hogy nyugodtan "dolgozhassak".
2-es vagyok
Hát ajánld fel neki, ha hagy tanulni akkor kimosol helyette, ilyesmik
Vagy ígérd meg, hogy utána mesélsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!