Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy sok nő...

Miért van az, hogy sok nő megtartja annak ellenére a gyereket, hogy az apa nem akarja? Konkrétan a gyerekkel akarja magához kötni a férfit.

Figyelt kérdés
Azután az apát kötelezik gyerektartásra, ezzel sok esetben ellehetetlenítve. Van abortusz is. Az ilyen nőnemű lények kiszúrnak az apával, a gyerekkel és saját magukkal. Miért nincs ilyenre valami szabályozás, törvény stb. (Most a népességcsökkenést ne vegyük ide).

2016. szept. 7. 15:24
1 2 3 4 5
 41/47 zombienyul ***** válasza:
58%

Nőként kommentelek, mielőtt valamiféle hátsó dolgot feltételeznétek, de igenis létezik ilyen, hogy a lány évek óta gyógyszert szed, a srác nem akar babát a nő meg "elfelejti bevenni".

Barátnőm minden este eljátszotta, hogy beveszi a gyógyszert, majd fürdőben kiköpte és lehúzta a wc-n a gyanútlan barát meg nyugodtan vele volt és persze jött a baba, mert kedves barátnőm azt hitte, majd ezután a srác elveszi és boldogan élnek. Nem így lett.. 2 hónap múlva szül barátnőm, anyu-apu házába költözött vissza a srácnak meg majd vonják a fizujából a gyerektartást jóó sok évig.

De nem minden nő ilyen! Szerintem az ilyen esetek elég ritkák...

2016. szept. 8. 12:09
 42/47 anonim ***** válasza:
78%

"Szerintem egyes nők nincsenek tisztában azzal, hogy mivel jár felnevelni egy gyereket, főleg egyedül. "

Nekem alapelvem, hogy csak akkor vállalok gyereket, ha egyedül is képes vagyok felnevelni. Persze, ez nem trendi, az ősanyák akkor is halomra szülnek, ha már kb. sátorban kell lakni, viszont életükben nem keresnek pénzt.

2016. szept. 8. 13:30
 43/47 anonim ***** válasza:
90%

"Konkrétan a gyerekkel akarja magához kötni a férfit."

Én ezt eleve nem értem. Ki a fene akar olyannal élni, aki vele nem akar. Mégis milyen lesz az a kapcsolat?

2016. szept. 8. 13:42
 44/47 anonim ***** válasza:
35%

tényleg vannak ilyen nők,akik egy szar,rosszul működő kapcsolatot a babával akarják megmenteni,amit amúgy a pasi nem akart.. az ilyenekre macskát nem bíznék,nemhogy gyereket.

de visszatérve a kérdésre, a férfiaknak is észnél kéne lenni. lehet kényelmes gumi nélkül szexelni,de sajnos más módszer nincs arra,hogy biztos legyen benne,hogy védekeznek. a többi hatásos védekezési módszer a nők kezében van.ráadásul ezek hormosos dolgok amik sok galibát okozhatnak a nőnek..ezért is meg maguk miatt is be kéne vállalniuk az óvszert a pasinak.. de inkább a kényelmet választják .

de mondom,szerintem se normális a nő,ha átveri a pasit a védekezéssel. pl azt mondja szedi a gyógyszert,vagy hogy bent van a hüvelygyűrű,pesszárium,spirál stb.. közben meg mégsem. hibás a nő is, felelőtlen ostoba alak. de a pasi is tehetett volna érte.

én az ilyen esetben csak a gyereket sajnálom. apu nem akarta őt sosem, anyu meg csak azért akarta,hogy aput magához láncolja..

2016. szept. 8. 15:42
 45/47 anonim ***** válasza:
97%

Azért nincs erre törvény, mert nincs 100% biztonságos szex. Tudomásul kell venni, hogy mindkét fél kockázatot vállal és ezt nem lehet szabályozni. Hogy akarod bebizonyítani, hogy nem akartad a gyereket? (tehát nem később gondoltad meg magad, amikor már terhes a nő) A férfi állítja, hogy nem akarta, a nő meg állítja, hogy de úgy volt megbeszélve, hogyha becsúszik, akkor marad. Most ezzel mit kezdjen egy bíróság? Kit viszel be tanúnak? Kinek adsz igazat? Vagy előre megírt pecsétes szerződéseket szeretnél minden egyes szexuális partnereddel aláírni, hogy milyen esetben hogy döntötök?

Fel kéne nőni és felfogni, hogy a két nem másféle kockázatot vállal és másféle előnyök/hátrányok/társadalmi szerepek vonatkoznak rá. Akárhogy is forgatod, igazából a nő vállal nagyobb kockázatot, azt pedig hagyjuk már, hogy szegény férfi ellehetetlenedik miközben a kapzsi nő vígan él a kb 20 ezer forintnyi gyerektartásból.

2016. szept. 9. 01:07
 46/47 anonim ***** válasza:
89%
Amelyik ferfi 20ezer gyerektartastol padlora kerul az annyit is er.
2016. szept. 9. 06:30
 47/47 anonim ***** válasza:
96%

"szegény férfi ellehetetlenedik miközben a kapzsi nő vígan él a kb 20 ezer forintnyi gyerektartásból."

Gyerekkel együtt persze... :D

2016. szept. 9. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!