Miért van az, hogy sok nő megtartja annak ellenére a gyereket, hogy az apa nem akarja? Konkrétan a gyerekkel akarja magához kötni a férfit.
" Van abortusz is."
Ja meg óvszer is! Meg sterilizációs műtét!
Meg dugni sem kell!
ennyi B+
"Miért nincs ilyenre valami szabályozás, törvény"
Mert akkor arra is lenne hogy az ilyeneket mint te megöljük!
"Marha egyszerű lenne a dolog, be kellene vezetni egy apai abbortuszt, ahol az apa kijelenti, hogy kvázi jogilag ő elvetetné/elveteti a gyereket, lemeond róla, így semmire sem lehetne kötelezhető a továbbiakban."
De jelenleg nem ez van. A pinanak megvannak a felhasznalasi feltetelei, amit mindenki elfogad amikor hasznalni kezdi. Onnantol kezdve pedig felelosseget kell vallania a ferfinak is.
Amig nem lesz errol is nepszavazas es torveny modositas ezt mindenkinek eszben kell tartania.
"be kellene vezetni egy apai abbortuszt, ahol az apa kijelenti, hogy kvázi jogilag ő elvetetné/elveteti a gyereket, lemeond róla, így semmire sem lehetne kötelezhető a továbbiakban"
Namost ilyet a vilagon sehol sem fognak bevezetni, mert a tarsadalom erdeke a gyermek vedelme, a fent elirtak pedig a gyermek erdekei ellen valok. Persze tok kenyelmesen lehetne akkor a ferfiaknak ossze-vissza dugni es potyogtatni a gyerekeket, aztan meg elegansan lelepni, de ez szerencsere nem olyan egyszeru.
A felnott ferfi vagy, akkor tudsz felelosseget vallalni a cselekedeteidert. Ha meg kisfiu vagy akkor ne dugj.
Hol voltak azok a szegény férfiak, amikor a gyerek megfogant?
Nyilván egyedül esett teherbe a galád nő.
Tudom, tudom, sőt szinte hallom, ahogy most majd jön a válasz, hogy "de hát a nő hazudott, mert azt mondta, hogy fogamzásgátlót szed és nem kell máshogy védekezni".
Tudod mit szoktam erre mondani? Hogy aki ennyire hülye, hogy egy ilyen fontosban csak másra hagyatkozik, az meg is érdemli, hogy így járjon.
Én például sosem akarok gyereket, de nem is tolom át a védekezés felelősségét a másikra és abban bízok, hogy majd azért nem lesz gyerek, mert a másik ott volt. Könyörgöm, akkor is ketten vagyunk ott, amikor esetleges teherbeesés bekövetkezik.
Persze tudom azt is, hogy az óvszer kényelmetlen és nem üzemel benne minden cerka egyformán, nem mindenki tudja használni, vagy hamar lelankad. De ez szerintem a pasi problémája, ha nem ennyire férfias, hogy abban is menjen.
A másik meg az, hogy az abortusz is kényelmetlen, és én például a magam részéről nem akarok elszenvedni egy nagyobb kényelmetlenséget, mert a másik kidobta a teljes felelősséget a nyakából és nem volt képes gumit húzni.
Van gumi is... Kicsit kíméletesebb az ab-nál, nem?
Az apa életét lehetetlenítik el, azért mert fizetnie kell? A nő is költ a gyerekre, onnantól nehezebb a párkeresés, munkavállalás... még mindig a férfi a hű, de nagy áldozat? (nem vagyok elvált nő, mert tuti megkapom, hogy savanyú a szőlő, blbabla...)
1. Örülj neki, hogy egyáltalán van ilyen lehetőség, hogy el lehet vetetni, és létezik fogamzásgátlás, mert ti se kefélhetnétek olyan vidáman és felelőtlenül, mint ma, ha gyakorlatilag az első nőt feleségül kell venned, akivel lefekszel. Lásd: pár évtizede.
2. Miért van az, hogy egy férfi élete végéig meggondolhatja magát, hogy ő nem akarja a gyereket, és le tud lépni? Aztán vagy fizet gyerektartást, vagy nem, de előbbi esetben is havi 25 ezret kicsenget a szabadságáért cserébe, és kézcsókom. Rá se kell néznie.
Nem kell nevelnie, taníttatnia, etetni, ruházni, gondozni, ha beteg.
Rengeteg férfi él a lehetőséggel, hogy a "gyerek az anyjáé".
3. Ellehetetlenítve?! Mivel, hogy havi 25 ezret kicsenget?! Ne viccelj, a legtöbb 20-25 éves többet költ egy hétvégén a diszkóban, vagy többet fizet a laptopja törlesztőjére.
A legtöbb ilyen nem kívánt terhesség érdekes módon úgy jön létre, hogy "majd időben kiveszem, nyugi én vigyázok". Ami ugye onnan indul, hogy a gumi kényelmetlen, lelankad, drága, és a pasi nem fogja felhúzni, mert "zokniban nem mos lábat". Aztán sír, hogy a galád szuka nem elég, hogy alattomban teherbe esett, de még ráadásul meg is tartja.
Nos, hát ezért kell mindig hordani kotont magadnál...
Akiről meg úgy gondolkodsz, hogy "nőnemű lény" azzal ne kezdje el gyereket csinálni, vagyis dugni, mert a végén, ha becsúszik a gyerek, még a nyakadon marad.
Nem tudom, most bioszból kimarad, hogy a szex nem az élvezetet szolgálja, hanem így készül a gyerek?!
8#-as se látott még gyereket nevelő nőt. Olyan jó, hogy mindig a nőt kell hibáztatni.
Csak megsúgom egy gyerekhez 2 azaz kettő ember kell!
Mellesleg egy férfi könnyen leléphet lelkiismeretfurdalás nélkül. Ezt is csinálja a legtöbb! Ő könnyen kereshet még valakit magának DE ezzel szemben egy nő gyerek(ek)kel nem talal maganak konnyen! Gyakorlatilag nem is valogathat.Ott marad a gyerekkel, nevelheti, megszunt az aranyélet. Bezzeg a ferfi eli eletet,semmi gondja,csak neha dob pár forintot a gyereknek.
Egy egyedulallo anyuka ki masra tamaszkodhatna ha nem a sajat szuleire/rokonaira?? Mi ebben a rossz? Inkabb eheztesse a gyereket?
Nőj fel 8#-as es te is kerdezo. Fingotok sincs a gyerekvallalasrol/nokrol.
1. Az baromság, hogy kötelezzék a nőt az abortuszra. Az ő teste, ő dönti el, hogy mit csinál.
2. A férfinek legyen lehetősége írni egy papírt, hogy ő nem akarja a gyereket, és kifizeti az abortusz teljes árát. Innentől őt nem lehet gyerektartásra perelni, persze apai jogai sem lesznek. Egyszerűen nem lesz apja a gyereknek.
Ezek után pedig dönthet a nő, hogy tényleg gyereket akar vagy csak egy tárgyat ami jó pénzt keresni.
Azért vicces, hogy habzó szájjal szajkózzák, hogy ne bízzon a nőben a férfi, de az, hogy a nő hagyja, hogy "időben kivegye" a férfi, senkinek nem böki a csőrét.
Így tovább feminácik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!