Szülők kifizettétek a gyereketeknek a tankönyveket? 18/F
semmit nem tudsz rólam, szóval csitt.
A tankönyvlistát kiadja az iskola nyár elején, akkor tudni lehet, mennyi lesz, van rá több hónap, hogy összerakják az árát. Nincs az az isten, hogy a középiskolás gyerekem azért dolgoztassam, hogy kifizesse azt, amit nekem kell. Ha a sarokra kéne is kiállnom a pénzért.
olyan helyen dolgozok,ahol nagyon sok fiatal diák is van nyaranta. 18 év alattiak. beszélgettem velük és többen mondták,hogy a tankönyvüket nekik kell venni a diákmelós pénzből.
nekem ez nagyon furcsa, szerintem ez a felnőtt szülő dolga lenne,hogy kifizesse, legalább érettségi végéig. a gyerek dolga a tanulás,nem a munka. nyilván ha nyaranta keres egy kis extra pénzt,az ő dolga. de azért ebből ne kelljen már a könyveit is fizetni..
sok felnőtt ember annyira nem tud bánni a pénzzel.és ez mindig a gyereken csattan.
tavasszal szokott kimenni a tájékoztató a következő éves tankönyvekről(árral együtt). ha már tegyük fel májusban elkezd félrerakni a tankönyvre a szülő,mert tudja,hogy egyszerre nem tudja kiperkálni,akkor májusban kezdjen el félrerakni..havi 2-3 ezret félrerakott volna,most nem lenne gond a könyvekkel. nem értem az ilyen minek vállal gyereket.
ha annyira rossz lenne amúgy az anyagi helyzetük,akkor ingyen tankönyves lenne..
Ne sirjatok nalunk 400 eu volt hasznaltan es reszletre fizetjuk egy ev alatt.
A gyerekek mindig besegitenek vesznek ezt azt a hutobe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!