Szülők kifizettétek a gyereketeknek a tankönyveket? 18/F
Bakker, minek vállal gyereket az olyan, aki 13 ezret nem képes kifizetni a gyerek TANKÖNYVÉRE???
De azért cigire biztosan telik hálistennek, lefogadom!
Sok szerencsétlennek, akik a diákmunkával jönnek: Miért olyan egyértelmű, hogy volt? Talán minden diáknak dolgoznia kéne, vagy mi van? Tipikus prolifelfogás. Nem hiszem, hogy annyira el lenne késve a munkával 18 évesen, fog ő még bőven dolgozni az életében. Amíg diák ne tegyetek màr úgy, hogy magátólértetődik a munka, nagyon gáz.
Kérdező te meg beszélj a szüleiddel és mondd meg nekik, hogy menjenek ők kuncsorogni. Nem a te hiabádból nincs tankönyved, hanem a szüleidéből.
Kedves felháborodott,nem válaszadó,csak szitkozódó!
A kérdező maga írta,hogy anyagi gondjaik vannak.Tehát nem újkeletű,így igenis joggal feltételeztem,hogy dolgozott,besegített,és lám,a következő kommentjében jött is a válasz,hogy valóban.Tudni kell szöveget értelmezni.És valóban a tanulás a dolga egy 18 évesnek,nem a diákmunka.De én pl.mit mondtam volna 17 évesen,mikor apukánk hirtelen meghalt,anyukánk csak az ápolási díjat,meg özvegyi nyugdíjat kapta?Hogy bocsi,te vállaltál be,akkor tarts is el,mert még tanulok.Szánalom vagy!Igenis,van olyan helyzet sajnos,hogy a kamaszoknak is szükséges besegíteni.Ásd el magad te!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!