Szerintetek jogosan haragszom ezért a szüleimre?
Gyerekként azt ehettem, amit akartam és akkor, amikor akartam. Minden nap vették nekem a chipset, csokit, cukorkákat stb, vizet kb. soha nem ittam. Volt, hogy minden héten mentünk a Mekibe, és olyan is hogy hányásig etettek.
Ennek az lett a vége, hogy meghíztam, 10 évesen már az egész testem tele lett striákkal: a belső combjaim, a hasam, a hátam, a melleim. Szégyelltem magam, csúfoltak, a saját anyám is fotyton hangoztatta, hogy milyen kövér vagyok, minden beszélgetésből ezt hozta ki.
Ma már normális a súlyom, 170 cm vagyok és 55 kg, de a striák miatt nem vehetek fel rövidnadrágot, szoknyát, nem mehetek strandra és a fiúk előtt rettegve, gyomorgörccsel vetkőzök le. Minden evés után bűntudatom van, legszívesebben azonnal kihánynék mindent, ha megeszek 2 kocka csokit majdnem sírva fakadok és készülök még 5-10 kg-t fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!