Ti mit szolnátok ahoz, ha 23 évesen is beleszolna a szüleitek az életetekbe?
Még otthon lakom. De mindig mindenbe beleszolnak. Ha haverodok valakivel az van ne haverkodjak vele. Ha senkivel nem barátkozom az a baj,haverkodjak valakivel.
Volt már olyan anyám üzte el a haverjaim.
A szülők nem a gyerek 18 éves koráig szülő.
Amig az ő kenyerüket eszed.....
Örülj, hogy törődnek veled.
HA nem tetszik, akkor el lehet költözni.
Egy szó: Költözés.
Ennyi évesen nem haverokat kellene vinni haza hanem haverokkal lelépni.
Költözz el otthonról és akkor nem tudnak belepofázni semmibe. Ja, hogy akkor önállóvá kell válni, nem lesz anyuci aki kitakarít, kimos, elmosogat, és apuci aki megkeseresi a pénzt az új SzIphonodra.
Valamit valamiért
Ha bulit szervezel a lakasotokba, akivel laksz, meg kell beszélned. Ez alap.
Ha haverokkal akarsz bulizni, menj el egy szórakozóhelyre. Vagy menjetek bográcsozni, szalonnát sütni. A tábortűz egy klasszikus alkalmazás a social média eszköztárában.
Ha lakáson kívül haverkodsz, nem szólhat bele, kivel találkozol. Akár drogozhatsz, gyilkolhatsz, nőket is erőszakolhatsz. De ha otthon vagy, az ő házakban. Ők mondják meg, ki megy oda.
Sajnos az van, hogy ha 23 évesen együtt akarsz élni a szüleiddel, akkor muszáj alkalmazkodni. Ez van.
Én pl. ha hazamegyek a szüleimhez, nem is alhatok velük egy házban, mert én éjszaka még fent vagyok, ők meg ne tudnak aludni, ha valaki ott mozgolódik. Ez van, én ezt megértem és tiszteletben tartom. Szerencsére van több ingatlan, úgyhogy nem zavarjuk egymást. Az a baj, hogy az emberek önzők és nincsenek egymásra tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!