Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szolnátok ahoz, ha 23...

Ti mit szolnátok ahoz, ha 23 évesen is beleszolna a szüleitek az életetekbe?

Figyelt kérdés

Még otthon lakom. De mindig mindenbe beleszolnak. Ha haverodok valakivel az van ne haverkodjak vele. Ha senkivel nem barátkozom az a baj,haverkodjak valakivel.

Volt már olyan anyám üzte el a haverjaim.

2016. szept. 3. 14:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

A szülők nem a gyerek 18 éves koráig szülő.

Amig az ő kenyerüket eszed.....

Örülj, hogy törődnek veled.

HA nem tetszik, akkor el lehet költözni.

2016. szept. 3. 15:22
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Egy szó: Költözés.

Ennyi évesen nem haverokat kellene vinni haza hanem haverokkal lelépni.

2016. szept. 3. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
27%
"Még otthon lakom" pofa súlyba es ne nyafogj vagy költözz el es tartsd el magad.
2016. szept. 3. 15:50
 14/25 anonim ***** válasza:
45%
Látom a napokban megint felébredt a hisztijárvány. Miért nem költözik el ez a sok okos nagy felnőtt? Nem értem.
2016. szept. 3. 15:54
 15/25 Boda Gergő ***** válasza:
73%

Költözz el otthonról és akkor nem tudnak belepofázni semmibe. Ja, hogy akkor önállóvá kell válni, nem lesz anyuci aki kitakarít, kimos, elmosogat, és apuci aki megkeseresi a pénzt az új SzIphonodra.

Valamit valamiért

2016. szept. 3. 15:59
 16/25 anonim ***** válasza:
30%
pc@PC ~$ sudo mv yourself /away
2016. szept. 3. 16:18
 17/25 anonim ***** válasza:
6%
8as: ott van a hatos példának, ha én nem vagyok elég. És még sokan mások. Undorító ez az életképtelenség, amit műveltek. Meg szánalmas.
2016. szept. 3. 16:22
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha bulit szervezel a lakasotokba, akivel laksz, meg kell beszélned. Ez alap.

Ha haverokkal akarsz bulizni, menj el egy szórakozóhelyre. Vagy menjetek bográcsozni, szalonnát sütni. A tábortűz egy klasszikus alkalmazás a social média eszköztárában.

Ha lakáson kívül haverkodsz, nem szólhat bele, kivel találkozol. Akár drogozhatsz, gyilkolhatsz, nőket is erőszakolhatsz. De ha otthon vagy, az ő házakban. Ők mondják meg, ki megy oda.

2016. szept. 3. 16:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Sajnos az van, hogy ha 23 évesen együtt akarsz élni a szüleiddel, akkor muszáj alkalmazkodni. Ez van.

Én pl. ha hazamegyek a szüleimhez, nem is alhatok velük egy házban, mert én éjszaka még fent vagyok, ők meg ne tudnak aludni, ha valaki ott mozgolódik. Ez van, én ezt megértem és tiszteletben tartom. Szerencsére van több ingatlan, úgyhogy nem zavarjuk egymást. Az a baj, hogy az emberek önzők és nincsenek egymásra tekintettel.

2016. szept. 3. 17:02
 20/25 kovpet ***** válasza:
# 16: Nem kell sudo, ez nem egy felettes szerv hatásköre, hanem az övé. :)
2016. szept. 3. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!