Mit lehet tehetnék? 17L

Figyelt kérdés
Az édesanyám mindenhova magával akar vinni szinte állandóan,hiába mondom neki,hogy tanulni akarok otthon maradni vagy pihenni szeretnék egyedül nem veszi a lapot.Mit kezdhetnék ezzel a helyzettel,mert valamikor "nem vagyok szükséges ember" (pl.ha nem velem megyünk orvoshoz és testvérre se kell figyelni)és ezzel csak az időm megy el,ami nekem igazán drága és már nem vagyok kisgyerek,akinek az anyján kell lógnia folyton.
2016. szept. 3. 12:51
1 2
 1/11 anonim válasza:
91%
Tudasd vele, hogy hogyha nem hagy tanulni, akkor rossz jegyeid lesznek és a jövőd forog kockán. Szerintem minden anyának fontos, hogy a gyerekének jó jövőt biztosíthasson.
2016. szept. 3. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Azt mondod: "Anya, én nem megyek."

És nem mész.

2016. szept. 3. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell elmenned vele.
2016. szept. 3. 13:29
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Megmondod, hogy nem mész és maradsz otthon.
2016. szept. 3. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Talán ő sem szeret egyedül menni mint az én anyukám. Az én anyám szívesebben megy velem a boltba mint egyedül de ha azt mondom nincs időm vagy kedvem akkor megy egyedül, csak látni szoktam rajta hogy szomorú ilyenkor. Na lehet hogy nálatok ez nem így van, de az is lehet hogy az a helyzet mint nálam. A lényeg hogy ha nincs kedved vagy időd akkor őszintén mond meg neki, viszont ne szállj el magadtól, menny vele néha. 16L
2016. szept. 3. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nagylány, nem kell neki kíséret.
2016. szept. 3. 16:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Meg szoktam neki mondani,hogy tanulni kell hajtani,de sokszor azzal jön hogy szellőztetni kell a fejemet(még akkor is ezt mondja ha szinte egész nap nem tanultam),illetve,hogy mert nekik annak idején milyen kevés volt a tananyag..hát jól van megbeszéltük,de hát őneki nem kellett hajtania hogy bejusson az egyetemre ahol minden a pontokon múlik..sokszor hajtom magam alig van időm mindenkire,emellett igyekszek sok mindenkinek megfelelni,akinek úgy gondolom,hogy meg kell.
2016. szept. 3. 18:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg kell szokja nélkülem.Mi lesz egyetem alatt?Felhív állandóan,hogy megfőzte a vacsit és menjek át?Én ilyet nem szeretnék..erről mindig a drága anyuci anyafüggők jutnak eszembe..
2016. szept. 3. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Majd leszokik erről, kénytelen lesz. Ha csak nem a tartózkodási helyeden kívánsz egyetemre menni.

Lehet téged szeret a legjobban és fél, hogy ha elmész, akkor egyedül fogja magát érezni a tesóddal.

2016. szept. 3. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretné, nem kényszerítené ilyenre.
2016. szept. 3. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!