Hogy kérjem meg erre apát?
Figyelt kérdés
Az apámmal tampont szeretnék vetetni. Nem gyakran használok, csak akkor, ha tényleg muszáj, de ő ezt félreértené. Nemrégiben összejöttem egy fiúval, és azt hinné, hogy már lefeküdtünk, pedig még korainak tartom. Az anyukám elhunyt, nővérem nincs. Zsebpénzt nem kapok. Hogy kellene megkérnem? 15/l2016. aug. 29. 18:12
11/15 anonim válasza:
Apa elfogyott a tamponom. Anya szokta megvenni. Megveszed te vagy adsz pénzt és vegyem meg magamnak?
Az is jó ötlet, ha együtt mentek vásárolni, akkor egyszerűen leveszed a polcról és beteszed a kosárba/kocsiba, hogy ez is kell.
12/15 anonim válasza:
Az utolsóval ( utolsó, és utolsó előtti ) miért lettünk ennyire lepontozva? :D Ha olyan természetesen a tampon használata, és vásárlása, miért ne lehetne szó nélkül berakni a kosárba?
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :) És én senkit nem pontoztam le...
2016. aug. 29. 20:51
14/15 anonim válasza:
Apa , megjott.. Kene tampon
Ennyi ha nem akkor keszits magadnak hazilag tampont besodorsz vagy 2 marek vattat a kozepebe egy zsinor amit beleragasztasz es kesz is
15/15 anonim válasza:
Utolsó! Ez jó nagy baromság.
Kézzel nem tekered olyan szorosra mint egy célgép, amit erre terveztek.
Plusz ragasztó, basszus?? A tamponba se ragasztják. Az oldószer meg simán felszívódik a nyálkahártyán!
Arról nem is beszélve, hogy otthoni körülmények között "gyártott" tampon mennyire lehet steril...
Inkább maradj csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!