Hogy kérjem meg apát, hogy jöjjön értem Budapestre? Miért izgulok ettől ennyire?
Majd június elején megyek egy koncertre, Budapestre. Ez tőlük kb. 2- 2 és fél óra autóval, vonattal több.
Eredetileg úgy volt, hogy a koncert után ott maradunk, elmegyünk kicsit bulizni a barátnőimmel, vagy valami. De kicsit változott a helyzet, viszont emiatt a koncertet nem szeretném kihagyni. Pestre még elmegyek velük, de a koncert után már nem szeretnék ottmaradni, viszont az utolsó vonatot szinte biztos, hogy nem érem el, a pályaudvaron meg azért nem szeretnék éjszakázni egyedül, 17 éves lányként.
Anya mondta, hogy kérjem meg apát, hogy majd hozzon haza, úgyis jól vezet, hamar odaérne.
Viszont apával nem igazán beszélek, mert elváltak és a kapcsolatunk nem éppen jó. Vagyis megveszi mindig, amit szeretnék, pénzt is ad, de nem igazán kommunikálunk.
Izgulok, vagy nem is tudom, hogy mi ez az érzés...
Ne támadjatok, legyetek kedvesek.
Nem miattam alakult ez így, nem is anyukám miatt.
A házasságuk alatt apa megcsalta anyát, majd elvált tőle. Eleinte még foglalkozott velem (5-6 éves voltam), de aztán az élettársától lett egy gyereke és onnantól nem is keresett. A "mostohaanyám" miatt alakult ez így, mert ő valamiért a kezdetektől fogva nem kedvel, pedig nem ártottam neki. Egyszerűen nem vesz tudomást a létezésemről.
2 féltestvérem van, egyikkel sem beszéltem még 5 szónál többet.
Szóval nem, nem fogok náluk aludni.
Utolsó, nem budapestiek vagyunk. Ezért kell apának értem jönnie.
A leghosszabb telefonbeszélgetésünk 3 perc volt, az is 2 évvel ezelőtt.
Folyamatosan lerázott.
ilyen körülmények között viszont szerintem ne kérd mmeg apukádat, keress valami más megoldást. nem tudom milyen koncertre mész, de elég sok szórakozóhelyen akár hajnalig, reggelig is ott lehet maradni buli után (pl dürer kert)
de jó megoldás lehet valóban valami olcsó hotelszoba, diákszálló, ilyesmi arra az estére.
vagy valami másik ismerősötök van autóval esetleg, vagy bárkid, aki pesten lakik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!