Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérjem apát hogy tanítson...

Kérjem apát hogy tanítson lányos dolgokra is?

Figyelt kérdés

11 éves vagyok és lány. És anyukám már nincs, mert amikor 2 éves voltam, akkor született volna kistestvérem és anyukám meghalt a születésnél, meg a kistestvérem is, szóval azóta ketten lakunk apával. Nagyon szeretem apát, de mostanában vannak dolgok amiket nem nagyon tudok vele megbeszélni, úgy értem, pl. már több lány is menstruál az osztályban és lehet hogy hamarosan én is, és nem tudom mi lenne a teendő ilyen esetben. Szóljak majd apának hogy megtörtént és segítsen?

Meg kezd szőrösödni a lábam, és az osztálytársaim már borotválják én meg nem, mert nem tudom hogy kell ezt lányoknak, és félek cikizni fognak érte (majd ha rövid gatyában vagy szoknyában kell járni)

És szeretnék megtanulni pl. főzni meg sütni, de apa nem tud, és mindig úgy hozzuk az ebédet, vagy ha ritkán itt van a nagymamám. De a mama messze lakik és nem gyakran találkozunk.

2012. ápr. 5. 11:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Hát, nehéz ügy, nehéz ügy... Esetleg nincs keresztanyukád, nagynénéd, vagy család idősebb nőtagja, akikkel ezt meg tudnád beszélni? APukád nyilván nem tud ezekhez mit mondani, hiszen sosem élte át és nem is fogja.

Figyi, ha gondolod, én szívesen segítek, amit tudok ilyenekben, írj nekem privit, ha szeretnéd.

21L

2012. ápr. 5. 11:42
 2/18 anonim ***** válasza:
60%

nagynéni nincs a közelben, vagy valaki más?

Egyébként ha ez megnyugtat, anyám később kezdte el borotválni a lábát, bőven 50 fölött, míg én gimiben. Mensiről egy szót sem mondott, szexről sem, mindent én szedtem össze könyvekből, tévéből, vagy élesben. Most már könnyebb, mert net is van. Tampont életében nem tett fel, mikor mutattam a terhestesztet, nem tudta, mi az. Lehet, nem is vagy nagyon hátrányban...

Osztálytársaid is segíthetnek, és bár apukád férfi, tisztában kell lennie a női dolgokkal is valamennyire, hiszen felesége is volt.

2012. ápr. 5. 11:45
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Én is 21 éves lány vagyok, és én is szívesen segítek neked, akár itt, írj üzenetet! Én pest megyében élek! De nagyon szívesen elmondom neked a dolgokat! Kérdezz bátran!

2012. ápr. 5. 11:46
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
szerintem biztos van valami nagyobb lány akivel jóba vagy. tőle kérdezz,és beszélgess. apudnak szerintem a borotválásról ne szólj az nem fontos, de a menzeszről igen hogy pl.: " apu nagylány lettem"
2012. ápr. 5. 11:47
 5/18 anonim ***** válasza:
72%

Az első válaszadónak igaza van, apukád sajnos ezekben a dolgokban nyilván nem tud neked segíteni, mert neki ilyen 'problémái' sosem voltak. A keresztanya, nagynéni, idősebb unokatesó tényleg jó ötlet, ha valamelyikükkel szorosabb kapcsolatban vagy, akkor fordulj hozzájuk bizalommal. Vagy akár szomszéd néni vagy szomszédlány, aki idősebb nálad. De elmondhatod ezt apukádnak is, és szerintem akkor segítene olyan valakit keresni, akivel ezekről beszélhetsz.

De nekem is írhatsz, ha bármilyen kérdésed van :)

25/N

2012. ápr. 5. 11:48
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Én is szivesen segítek:)

26/l

2012. ápr. 5. 11:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A húgomat meg engem is apukánk nevelt fel, úgyhogy értem, mire gondolsz. Bár, nekünk szerencsénk volt, mert mi mindent meg tudtunk vele beszélni.

A menstruáció vagy szőrtelenítés (inkább epilálj!) az sosem volt tabu-téma. Szerintem nálatok sem lenne, nyugodtan hozd szóba! Lehet, hogy ő azért nem akarja ezt megemlíteni magától, mert nem tudja, hogy érdekelnek-e már téged ezek a témák. De, ha te kezded, valószínűleg szívesen segít. Hidd el, a férfiak is csomó mindent tudnak, hiszen van anyukájuk, feleségük...

Ezen kívül más női rokont, vagy akár barátnőt (barátnő anyukáját) is kérdezhetsz a dolgokról, akiben bízol. Én biztos vagyok benne, hogy mindannyian szívesen segítenének. :)

2012. ápr. 5. 11:56
 8/18 anonim ***** válasza:
28%

Keressél valami családtagot vagy szomszéd nénit! Azért az itt felajánlkozó iróktól óvakodjál kislány!

Ezzel senkit sem akarok megbántani, de hirtelen mindenki priviben akar segiteni ennek a leányzónak.

2012. ápr. 5. 11:57
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

Szívesen segítek, ha gondolod! :)

15L

2012. ápr. 5. 11:59
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

9. válaszadó vagyok!

Ha gondolok, privátban küldök neked recepteket, ellátlak jó tanáccsal, csak itt kicsit hosszú lenne! :)

2012. ápr. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!