Hogy döbbentsem rá a dolgokra?
Két éve vagyok a párommal..eddig minden rendben volt.
Mára már úgy érzem semmire nem becsül..néha átjár hozzám,velem van, felhív telefonon,ennyi a kapcsolatunk..
Szeret,ezt tudom,érzem. De teljesen megváltozott..Úgy gondolja,az ő "lázadó"élete mellett lehet barátnő.
Nekem nem fér össze egy kapcsolattal,hogy a barátaival többet van,mint velem.
Szeretném megleckéztetni. Volt már veletek hasonló? hogy döbbentsem rá,hogy ÉN is létezek, és VELEM törődjön?
hiába mondom neki,hogy elhagylak..tudja,hogy imádom,és soha nem tenném meg..kihasznál,játszik velem..ha valami baja van,rajtam vezeti le..
amúgy mindent megkapok tőle..akármire szükségem van,megveszi,és mikor normális érezteti,hogy szeret..
elég jó pasi,bárkit megkaphat magának, mégis velem van..
én 18éves vagyok, ő 21.
mit tudok tenni?
1.nem becsül
2.néha feljön,esetleg telefonál
3.elhanyagol
4.kihasznál
Látszik,hogy fiatal vagy és lövésed sincs,hogy milyen a normális párkapcsolat.Elárulom,ettől fényévekre van.Minek kötöd le magad egy olyan ember mellett,aki ilyen látványosan megaláz?
Mert jó pasi? És?
Arra vársz,hogy olyan ember lesz belőle,akit megálmodtál magadnak? A szarból nem lehet várat építeni.
Még csak 18 éves vagy.Bőven van időd,hogy megtaláld az igazit,mert az tuti,hogy nem ez a srác az.
Arra viszont vigyázz,hogy sose sajátítsd ki senkit azzal az indokkal,hogy ő a párod! Mindenkinek joga van a baráti körhöz és nem zárul be a világ,ha az ember párkapcsolatban él.
Ne haragudj, de amiket leírtál, nem igazán jelenti azt a számomra, hogy szeret Téged!
Egy férfi, aki szeret egy nőt, nem így viselkedik!
36/N
Régen kedves volt,aranyos,törődött velem..
és most mintha tényleg,egy ördög bújt volna belé..
annyit akarok,hogy gondolkozzon el,hogy kellek-e neki,jöjjön rá,hogy szeret-e..ezt szeretném valahogy elérni..
ha nem jön rá,dobom..bár nem élném túl..:S
figyu...
lehet, hogy nem őt kell rá emlékeztetni, hogy szeret téged, hanem neked kéne rádöbbenned hogy nem szeret. vagy ha nála ennyi a szeretet, te abból tényleg kérsz?
2232 vagyok megint
azt még hozzátenném, hogy velem is volt hasonló, már szinte szégyellem hogy hogy lehettem ennyire buta, fogalmam sem volt, hogy milyen egy kapcsolat, azt hittem hogy na ez a tuti, holott ugyanúgy lesz.rta a fejem mint most neked. nem is tudom, fiatal voltam, szerettem, és nem akartam látni, hogy neki az utolsó voltam a "fontossági sorrenden", senki nem voltam, és ez nem kapcsolat. 1,5 évbe telt, mire felnyílt a szemem, és onnan még fél év, mire végre valahára kidobtam.
azóta már azt is tudom, hogy milyen egy IGAZI kapcsolat.
lépj, ne pazarold a fiatal éveidet egy jövő nélküli, halott kapcsolatra
Persze,aláírom,hogy igazatok van! Csak tényleg,mire egyszer besokallok belőle,és kidobom,akkor fogja észrevenni magát!
Csak (sajnos) még idő,mire rájövök..
Bízom benne,hogy megváltozik,vagyis..olyan lesz,mint régen. A pénzügyi,sem a családi helyzete nem jó,így gondolom ez is lehet ok..Mikor velem van (időnként) teljesen normális, lehet vele lenni, mondja,hogy így meg úgy szeretlek,de amúgy most is,vasárnap a haverokkal mennek biliárdozni,minthogy velem lenne..
Mert,hogy a haverokra is kell idő.(Okés,kell,na,de mindig???)
Valamit szeretnék,hogy rájöjjön,hogy mit akar,vagy akármi...
Nálunk a helyzet úgy tisztázódott,hogy eléálltam,és azt mondtam,betelt a pohár.Elmondtam róla a legőszintébb véleményemet,mindnet,amit csak gondoltam Róla,és mindent,amit csak éreztem,és arcába vágtam az összes fájdalmamat,sérelmemet,és az összes hibáját,és a bűneit,amiket ellenem elkövetett.A végén elsírta magát.
Sírt,mert szeret.
Vajon a Te párod szeret,és vajon sírna,ha végleg lelépnél?Ideje kiborítani a vizes poharat.
Én azt mondom neked, hogy ha csak eljátszás erejéig is "rakd ki". Vegye magát észre, ha tud változni folytassátok, de nem látom sok értelmét.
Nekem szerencsém volt. Másfél év után szakítottunk, fél év volt mire rájöttem a dolgokra és most már csak röhögni tudok a "nyomorán", hogy milyen egy buta p_öcs (volt) vált belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!