Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy döbbentsem rá a dolgokra?

Hogy döbbentsem rá a dolgokra?

Figyelt kérdés

Két éve vagyok a párommal..eddig minden rendben volt.

Mára már úgy érzem semmire nem becsül..néha átjár hozzám,velem van, felhív telefonon,ennyi a kapcsolatunk..

Szeret,ezt tudom,érzem. De teljesen megváltozott..Úgy gondolja,az ő "lázadó"élete mellett lehet barátnő.

Nekem nem fér össze egy kapcsolattal,hogy a barátaival többet van,mint velem.

Szeretném megleckéztetni. Volt már veletek hasonló? hogy döbbentsem rá,hogy ÉN is létezek, és VELEM törődjön?

hiába mondom neki,hogy elhagylak..tudja,hogy imádom,és soha nem tenném meg..kihasznál,játszik velem..ha valami baja van,rajtam vezeti le..

amúgy mindent megkapok tőle..akármire szükségem van,megveszi,és mikor normális érezteti,hogy szeret..

elég jó pasi,bárkit megkaphat magának, mégis velem van..

én 18éves vagyok, ő 21.

mit tudok tenni?

2011. szept. 9. 22:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy ha kiraknám egy idő után keresne..

Ha nem hívom telefonon,akkor ő keres fel, azon gondolkoztam,hogy megteszem vele,hogy nem ér el pár napig..

vagy hétig..csak elgondolkozna,hogy mit tett..

Kértem,hogy törődjön velem,azt mondja,hogy "változok drágám,ígérem" ... de a változás sehol..:(

2011. szept. 9. 23:01
 12/12 anonim ***** válasza:

"De teljesen megváltozott"

Van változás,csak épp negatív irányba.A kérdés már csak az,hogy meddig hagyod még fajulni a dolgokat.

2011. szept. 9. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!