Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férfi szeret ráülni a...

Minden férfi szeret ráülni a dolgokra?

Figyelt kérdés
egy éve vagyunk együtt,majdnem ennyi ideje együtt élünk. eddig nem voltak ijen gondok. most költöznünk kell. ő nem akar felhivni egy albérletet sem,mert nem szeret telefonálni,nem intéz semmit,mondent nekem kell. pedig tudja jól,hogy az én nevemre nem lehet albérletet,max egy ideig tudom intézni,aztán át kell vennie. sajnos most számla jött az eontól,az albérlőnk jött,hogy soktizezer forint,mert a párom exe felhalmosta és nem fizette mig ott lakott. ő maaaajd beszél vele. ezzel a dologgal kikészit,minden majd,majd holnap,holnapután,később ,egyszer,aztán semmikor vagy akkor mikor már késő! lehet én vagyok túl hamari,nemtudom...szeretem nagyon,de ez kiakaszt! hogy lehetne itt kompromisszumot kötni? olyan makacs mint az öszvér....
2010. febr. 17. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én párom is ilyen, sajna.
2010. febr. 17. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Mert a személyi száma 1-el kezdődik :)

Egyetlen egy férfit sem ismerek (beleértve a sarki közértest és az összes rokonomat, barátomat), aki bármit is elintézne.

A vicc az egészben az, hogy eleinte még azt hittem, el fog zavarni pl. a biztosító, ha felhívom, hogy a férjem biztosításával kapcsolatban intézkedjek. Még csak meg sem lepődtek (pedig akkor még nem is volt a férjem!), hogy nem a pasi, hanem a "csaja" intézkedik.

Ezt el kell fogadnod, az Y kromoszómába van kódolva a "töketlenségük", a Pató Pál uras viselkedésük.

2010. febr. 17. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez bizony így van. Apukám is ilyen volt mindig, szerintem most is ugyan ezt csinálja, csak már nem tudok róla, mert már elváltak anyuval. De akár szerelőt kellett hívni, akár adóbevallást írni, vagy bármit, mindig mindent anyunak kellett intézni, és apu is mindig azt mondta, hogy ő nem szeret telefonálni. Szerintem más sem, de a férfiak úgy érzik, ez mentség.
2010. febr. 17. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk meg én telefonálok, a feleségem nem szeret. Kihívok, észben tartok, ügyintézek, bár a hivatalos papírok szakszerű kartotékos elrendezgetése a feleségem keze munkája. Nagyon jól kiegészítjük egymást e téren.
2010. febr. 17. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:

párom detto

eddig az anyaj intézett helyette mindent,most én

egy időpontot nem képes magának kérni

de tényleg nem lepődnek meg sehol,hogy a barátnő/feleség intézkedik helyette:D

2010. febr. 17. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
a férfiak nem szeretnek telefonálni, iratokkal pepecselni, ennyi az egész
2010. febr. 17. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
nalunk pont forditva van ,en no vagyok de a parom tart eszben minden szamlat es minden ugyes bajos dolgot o intez.
2010. febr. 17. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:

nálunk is általában a páromnak van türelme ilyesmihez. én vagyok a lány :)

számlák kibogozása, ha pl. vmi nagyon irreális összeg jön, vagy pl. ő vette meg az autónyereménybetétkönyvet :) pedig én jobban szerettem volna, de a hátam közepére nem kívánom az efféle hivatalos dolgokat.

szóval inkább addig húzom, míg besokall, és megcsinálja ő :)

2010. febr. 17. 23:21
 9/9 anonim válasza:
Szerintem is minden pasi ilyen tisztelet a kivételnek. Nekem még az apósom helyett is intézkednem kell mert egyedül él és ha van valami intézni való egyből nekem szól,hogy intézzem már el. Olyan szinten,hogy amikor éppen a szülni mentem akkor is telefonon intéztem az ügyeiket.Szegény ügyintézőnek mondtam,hogy most nem éppen alkalmas mert pont szülni megyek :-)(ő hívott engem)de visszahívom majd ha megszültem. Azt sem tudta mit mondjon, én csak jókat mosolyogtam. :-)
2010. febr. 18. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!