Mit tegyek az apam egyszeruen megfojt?
Az apám nem enged el sehova a barataimmal :(
Most 13 eves vagyok de szeretnek en is a korombeliekkel lenni... Mar alig beszelnek velem az osztalytarsaim , mert sosem tudok bekapcsolodni a beszelgetesbe mert nem mehetek veluk sehova
Sot meg a 15 eves uncsimtol is eltiltott mert hivott a parkba meg setalni
Apam azt mondta h rosszhatassal van ram.
Folyton tanulnom kell vagy takaritanom ha nem csinalom azt amit o mond kiabal velem van mikor meg is ut :'(
En mar ezt nem birom!
Figyelj ide én 12 éves koromban nem mehettem el egyedül a 4 házra lévő cukrászdába (ráadásul ismertük őket).
És tudod miért? Mert a szülők féltik a gyereküket. 13 évesen (én is annyi vagyok most) mit akarsz ide-oda járkálni? Egyik ismerősön most szintén ugyanennyi idősen egyedül jár a kökihez (nagyon messze lakik tőle a város másik felén), hazudozik az anyjának, eltűnik napokra szó nélkül...stb.
Apukád nem akarja hogy ilyen legyél vagy hogy bármi bajod legyen. A mai világ nem olyan mint apukád gyerekkorában. És nem okoskodom csak nekem elmagyarázták ezt.
Jo oke h most mas vilag van de akkor is nem ertem h mas miert mehet en meg nem?! Ez nm igazsag
Csupan a barataimmal szeretnek menni ok nm isznak es nm cigiznek
Sajnos nkm a fel osztalyom cigizik es rosszul viselkedik nm tanulnak stb. De veluk a sulin kivul nm baratkozok
Most atirattak masik osztalyba de nm biztos h attesznek :/
Masik suliba pedig nm mehetek mert az roman en pedig nem nagyon tudok romanul
Amugy az a cukrazdas sztori eleg durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!