Mit tegyek az apam egyszeruen megfojt?
Az apám nem enged el sehova a barataimmal :(
Most 13 eves vagyok de szeretnek en is a korombeliekkel lenni... Mar alig beszelnek velem az osztalytarsaim , mert sosem tudok bekapcsolodni a beszelgetesbe mert nem mehetek veluk sehova
Sot meg a 15 eves uncsimtol is eltiltott mert hivott a parkba meg setalni
Apam azt mondta h rosszhatassal van ram.
Folyton tanulnom kell vagy takaritanom ha nem csinalom azt amit o mond kiabal velem van mikor meg is ut :'(
En mar ezt nem birom!
Elso komizo : eleg hulye vagy
Masodik: igen velunk el anyum es o alltalaban kiall melettem :)
Bar ma addig idegesitettem apumat h elkuldott az unokatesomhoz😂😊
Lány vagyok!
És nem ver hanem néha elcsattan egy pofon de nm olyan komoly de láttam h a tvben milyen nagy felhajtast csinálnak egy pofon miatt
Szerintem nem így kellene lennie egy családban, ami a szeretetről és az odaadásról szól. Undorítónak tartom, hogy az apa nem tud kommunikálni, észérvekkel beszélni a gyerekével, hogy miért nem mehet sehova (mert erre nincsenek is észérvek, hülyeség az egész), és inkább megüti, hogy kussoljon a gyerek, a saját testi fölényét felhasználva. Az én apám is ezt csinálta, ezért is kezdtem el taekwondora járni. Azóta meg tudom védeni magam, és volt, hogy volt már rá szükségem, még így 19 évesen is! És nem, nem hiszem, hogy megérdemeltem bármelyiket is. Mikor kis szros voltam akkor is el lehetett volna mondani a dolgokat szépen, nem megütni, mert ezzel csak meggyűlöltem.
Sajnos nálunk is még most is azt a nézőpontot valljuk, hogy a szülő "szent és sérthetetlen". Pedig ütni szerintem csak akkor indokolt, ha veszélyben érezzük magunkat. A taekwondo megtanított a gyengék védelmezésére és arra, hogy bizony bsszak oda apámnak én is! És lehet mondani, hogy hálátlan vagyok, de az egész gyerekkoromat az vitte el, hogy takarítsak itthon, nem mentem soha sehova, de még így se voltam jó.
Hajrá kislány, bírd ki valahogy. Egy darabig húzd meg magad, aztán kezdj el önvédelmet tanulni, keress diákmunkát, és ne hanyagold a tanulást sem! Abból soha nem fog bajod származni.
Pl a visszaszolok neki hogy o sem volt jo gyerek egybol azzal jon h amig o nevel es iskolaztat addig kussoljak ! Pedig nem a gyerek keri meg a szulot hogy nevelje ,hanem a szulo valalja a gyereknevelest
Kisebb koromban teljesen mas volt sokkal jobb ! Iden kezdodott az egesz es azt is az orromra kototte hogy 20+evesen mehetek diszkoba es akkor lehet baratom ...hugomat mintha jobban szeretne :(
Anyukam teljesen mas hal'Istennek
Utolso komizo: a tanulast nem hanyagolom sot ebben az evben jobban odafigyelek ra h ne egy gyarban dolgozzak es a harcmuveszet nem nkd valo en 'tul' lanyos vagyok es apam szerint kenyes de basszus melyik szulo mond ilyet a gyerekenek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!