Miert csodalkozik a csaladom, ha semmi kedvem nincs, ha egyszeruen soha nem megyunk sehova?
En nem tudom mas hogy van vele, de engen borzasztoan ban ez. Soha sehova nem megyunk. Nem azt mondom, hogy 10.000 euros kiranulasra, de 1 kavera se, pizzazni se, moziba se, soha semerre.
Penz lenne, elvegre ezek a dolgok nem kerulnek vagyonokba, de minden hetvegen mindenki folyton a tv, internet elott ul es sporolunk.
Mas velem egykoru egyetemista lanyok ossze-vissza jarkalnak hetvegen a szulokkel, mi soha sehova... Ez normalis?
23L
Miért a szüleiddel akarsz menni?
Menjél a barátaiddal.
De egyedül is lehet sok mindent csinálni. Nem kötelező otthon ülni.
Ha ennyire akarod és bánt, akkor tegyél érte. Vegyél mindenkinek egy mozijegyet, állítsd be a TV elé és szépen közöld hogy ma megnéztek egy filmet.
Vagy kezdjétek apróbb dolgokkal, társasjáték/videójáték, otthon kezdejetek bele egy sorozatba. Lassan de biztosan.
Én viszont megértelek,egyetemre járok és otthon élek,mi is gyakran mozdulunk ki hétvégén fürdő,mozi,koncert,söröző,pizzza,kirándulás de szinte mindennap elmegyünk együtt vagy legalább 2/3-an a kutyával sétálni.
Ettől függetlenül ők is töltenek együtt időt,nekem is van párkapcsolatom.
Járok edzésre meg egyetemre is és a barátaimmal is..
Tök jó,ha a család az +1 szórakozási forma nem pedig csak a barátok vannak.
Szüleiddel beszéltél már erről?Mit mondanak?Miért szólnak be,ha te elmész kajálni a barátnőddel?Próbáltad te elhívni őket,úgy hogy te állod?
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!