Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Masnak is olyan az anyja,...

Masnak is olyan az anyja, hogy egyszeruen nem tud vele 2 szot beszelni?

Figyelt kérdés

Komolyan nem ertem a szuleimet, szuksegem van valamire, megse veszik meg. Szeretnek Mikulasra egy normalis parfumot, nem ilyen vacak 2-3.000 Ftosat, es mondtam, hogy adjak ide a penzt, amit arra szannak, es hozzapotolok es veszek belole egy normalis parfumot. erre kijelentik, hogy szo se rola, edesseget vesznek. Tudjak, hogy utalom az edesseget, honapok ota nem eszek, mert amikor ettem jol meghiztam, erre minthogy adnanak ide a penzt, venni akar belole nekem minden sza.rt, amire persze nincs szuksegem.

Mikor mondtam neki, rohog rajtam, hogy ah, tudtam, hogy valami masat akarsz venni.

A masik dolgo, hogy miert van az, hogy apummal rendesen meg tudom ezt targyalni, vele meg nem.

No vagyok, es anyammal soha semmit nem tudok megbeszelni.

2014. nov. 7. 13:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%

Mármint nő vagy, vagy lány?

Nagyon nem mindegy, hogy 14, vagy 24 éves vagy....

2014. nov. 7. 14:01
 2/24 A kérdező kommentje:

Azt pedig megemlitenem, ha gyerekes dolog, ha nem, hogy nem ugy van nalunk, hogyha szuksegem van valamire megveszik, vagy ha buliba akarok menni adnak penzt, hanem ugy, hogy kiszurjak a szememet, valami 3.500-4000 Fttal, attol fugg milyen kedvukben vannak, es en abbol kellene fedezzem az ilyen dolgokat. Ha pizzazni akarok menni, semmi penzt nem adnak, ha uditozni akarok, arra se adnak.

Viszont folyton azzal nyaggatnak, hogy itthon ulok mindig.

2014. nov. 7. 14:03
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Aranyom, ha nő lennél, akkor nem azon nyávognál, hogy nem kapsz többezer forintot MIKULÁSRA, hanem elhúznál dolgozni, és ki tudnád fizetni a "nem ilyen vacak 2-3000 Ft-os" parfümödet.
2014. nov. 7. 14:03
 4/24 A kérdező kommentje:
Kedves 55%os, fel voltam keszulve az ilyen bunko valaszokra, amelyet te is adtal!!
2014. nov. 7. 14:08
 5/24 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy így elolvastam a kommentedet, rettentően megsajnáltalak! Nem kapsz pénzt külön bulizásra? Külön pizzára és üdítőre? Mert otthon nincs kaja? Már ne haragudj, de vannak olyan helyzetben élő gyerekek, akik még egy darab csokit sem kapnak Mikulásra, te meg itt elégedetlenkedsz... 12 éves koromig havi 3000-et, onnantól kezdve pedig havi 5000 Ft-ot kaptam zsebpénznek. Ebből vettem a dezodoromtól kezdve a szülinapi ajándékokon át a fagyimig mindent. Ennyi pénz havonta teljesen elegendő. Állíts fontossági sorrendet! Ha meg több pénzt szeretnél, el lehet menni dolgozni, nagyon jó kis diákmunkák vannak. A követelőzés egyszerűbb, mint megdolgozni bármiért is, tudom, de lesz olyan, amikor már nem lesznek szüleid, akikről leverhetnéd az 5. parfümöt...
2014. nov. 7. 14:08
 6/24 anonim ***** válasza:
92%

1. vagyok.

Nem tudom, hány éves vagy, de a hozzászólásod alapján 18 alatt.

2-3 ezer forintért is lehet jó illatú parfümöt venni. Nem tudom, milyen a családi háttér nálatok, de talán a szüleidnek fontosabb a gázszámlát kifizetni, mint ugyanannyit parfümre költeni.

Kérj valami mást a Mikulástól, hátha azt megveszik. Olyat, amit mindenki hasznosnak tart.

Bulizni, pizzázni éppen elég a 3-4 ezer forint. Te pár óra alatt a seggére versz a pénznek, de ők ezért 4-5-6 órán dolgoztak a munkahelyen....

2014. nov. 7. 14:11
 7/24 A kérdező kommentje:

55oske!

Nem kellene itt okoskodi, mivel ez csak egy eset a sok kozul, es nem is a parfumos storyn van a hangsuly, hanem a kerdesen!!! Nem olvastam vegig a tortenetedet, mivel prudnek tunsz, valoszinuleg 50+os vagy, mert csak azok szoktak ilyen "bolcs" dolgokat irogatni! Ha fiatal lennel, es elnel, nem ilyesmit irnal!

2014. nov. 7. 14:12
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Már ne is haragudj, de ha ilyen stílusban kérne a gyerekem tőlem pénzt, én egy forintot se adnék neki!
2014. nov. 7. 14:12
 9/24 A kérdező kommentje:
Anyam havonta kolthetet 10.000 ftot cigire, meg tamogatni akarna a szuleit, akik hatalmas nyugdijjal rendelkeznek, nekunk soha nem adnak semmit, es soha semmit nem kell megvegyenek. De ez mas tema, nem tartozik senkire, es nem fogok errol veszekedni!
2014. nov. 7. 14:13
 10/24 A kérdező kommentje:
Stilus ide vagy oda, k.urvara idegesit, hogy ezen az oldalon semmit nem lehet kerdezni, mert mindenki pofazik, okoskodik, eliteli a masikat!!
2014. nov. 7. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!