Hogy lehet valakinek ilyen idegesito, mindenben beleszolo anyja?
Figyelt kérdés
Az idegeimre megy. Naponta olyan 4x szoktam enni, de mindig keveset. 2 orakor ettem 2 darab fasirtot, mivel nem voltam ehes. Most keszultem leulni enni, erre elkezd velem veszekedni, hogy mar megint eszel, hanyszor eszel te. O leult,megevett vagy 6-8 darabot egyszerre, nekem meg is pofazik. KOmolyan mondom, annyira idegesito, masnak normalis anyja van, nekem meg ilyen idiota.2014. okt. 24. 16:26
1/14 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Máskor is ilyen szokott lenni?
2/14 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen!
2014. okt. 24. 16:46
3/14 anonim válasza:
Költözz el és főzz magadra ezentúl.
4/14 anonim válasza:
Az anyák nem normálisak néha.
17/L
5/14 anonim válasza:
Az enyém meg éppen az ellenkezője...édes istenem XDD :(
De a lényeg,hogy amúgy még kijövök vele... valamennyire.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem is o foz, hanem nagymamam!
2014. okt. 24. 16:57
7/14 anonim válasza:
4, a tinikkel sem könnyű ám!
Kérdező, tessék a saját lábadra állni, költözz el, fizesd a számláid, főzz magadra, keress pénzt. Ha nem tetszik, ami otthon van, akkor menj el, és oldd meg magad.
8/14 anonim válasza:
Persze,7.! Pont azt a világot éljük, hogy a tini elmegy, aztán lábra áll. Napi 4 evészet teljesen normális, az anyja meg valószínűleg depressziós valami miatt, amiért a gyerek szorul. Ne is egyen, mert anyuka piszkálja ugye? Ja, elfelejtettem, hogy ha otthon lakik akkor csitu van..
9/14 anonim válasza:
Valamilyen szinten csitu van, igen. Az én kamasz gyerekem kapna egy maflást, ha ilyen szöveget írna rólam bárkinek is, hogy "idióta", "idegesítő", "pofázik".
Tisztelet teljes hiánya.
10/14 anonim válasza:
Ideges az anyja miatt. Engem úgy neveltek, hogy tiszteljük a szüleinket& a gyermekeinket is. Akkor most mondjam, hogy az ilyen szülő sem érdemel tiszteletet? Már az is baj, ha a gyerek eszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!