Hogy lehet valakinek ilyen idegesito, mindenben beleszolo anyja?
Figyelt kérdés
Az idegeimre megy. Naponta olyan 4x szoktam enni, de mindig keveset. 2 orakor ettem 2 darab fasirtot, mivel nem voltam ehes. Most keszultem leulni enni, erre elkezd velem veszekedni, hogy mar megint eszel, hanyszor eszel te. O leult,megevett vagy 6-8 darabot egyszerre, nekem meg is pofazik. KOmolyan mondom, annyira idegesito, masnak normalis anyja van, nekem meg ilyen idiota.2014. okt. 24. 16:26
11/14 anonim válasza:
Kérdező, itt ne várj semmit a válaszolóktól, tapasztalatból mondom.
Egyébként az ilyen cseszegetések ellen sajnos sokmindent nem tehetsz, én az efféle stílusa miatt kerülöm már anyámat, mint a tüzet. Ezek beteg emberek, akik a saját idióta elképzeléseiket akarják a gyerekeikre erőltetni. De hiába veszekszel vele, sosem fog megérteni. Szóval csinálj mindent úgy, ahogy jónak látsz, azzal meg, hogy anyád egészségtelen életmódra akar nevelni (mert többször enni kis adagot az egészséges), egyszerűen ne foglalkozz.
12/14 anonim válasza:
Mégis miért kéne tisztelni azt, aki szórakozásból cseszeget? Igazán tiszteletreméltó, tényleg.
13/14 anonim válasza:
És persze lehet jönni azzal, hogy eltartalak úgyhogy kussolsz és jópofát vágsz akkor is, ha épp rajtad vezetem le a feszkót, mert olyan kedvem van és különben is mert csak, de aztán nem csodálkozni ám, amikor segítségre szoruló öregként nem lesz senki, aki rád néz.
14/14 anonim válasza:
én örülnék a helyedben hha lenne anyám aki beleszol az életembe...én gyermekotthonban nevelkedtem még most is ottvagyok igy én ezeket nem tapasztaltam..igaz van anyám de szállon lakik sajnos...minden álmom az lenne h vele éljek és rámszoljon kiabáljon velem csak legyen velem....szerintem becsüld meg h egyáltalán van anyád aki vigyáz rád és szeret téged!! az meg h néha beszólogat vmiért hát istenem...ne vedd észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!