Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet kivédeni az, ,...

Hogy lehet kivédeni az, , amíg az én kenyeremet eszed és amíg az én házamban laksz" kifejezést kivédeni?

Figyelt kérdés
A szüleimmel nagyon rossz a kapcsolatom. Nem engednek semmit. Nem lehet saját tulajdonom, nem lehet magánszférám, nem lehet pénzem, nem lehet saját véleményem, nem lehet saját szobám, nem lehet telefonom, nem lehet gépem, nem lehetnek barátaim, nem mehetek ki az udvarra sem egyedül. És amikor megkérdezem, hogy miért csak ezt mondja mindig és le van tudva. Ha veszekszek, pedig jön a nem vagy 18 kifejezés. Nem lehet ezt valahogy kivédeni? 16/f

2016. aug. 27. 15:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megkérdezném: "azért akartatok gyereket, hogy legyen kin uralkodni?"
2016. szept. 25. 21:27
 22/25 anonim ***** válasza:
te kerdezo csak fujjod itt a magadet mar csomo ehhez hasonlo kerdest kiirtal, en azert szuleid velemenyet is meghallgatnam ki hiszi pl azt el h nem engedni ki az udvara???
2016. szept. 25. 22:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Én megmondtam neki 9 évesen ha nem tetszik valami öljél meg azóta befogta 16 évesen még nem szedtem össze magad ha ilyen fiam lenne elővenném az emésztőtraktusomból a méteres bagettet oszt pü pü pü mond meg neki hogy szoros a kenyere
2018. okt. 29. 03:23
 24/25 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt? Lett valami változás? Vagy elköltöztél?
2018. okt. 29. 05:50
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem öngyilkos lett kiderült hogy a munkahelyén szivatják és onnan hozza haza a végterméket végigtérdelte az egész munkahelyet a főnöke irodáját csak azért hogy ismét legyen szerepcsere aztán a kollégái elmondták neki hogy hogy lehet akkora selejt hogy gyereknevelési tanácsokat kér A tanárok a gyermek szihológus mindenki átba*zta mert tálcán kérte a hazugságot mindenki csak azt mondta amit hallani akart. Senki sem hibás.

Persze ha meg akarod oldani a kérdést a legnagyobb hiba amit elkövethetsz az hogy fokozatosan haladsz a bejárati ajtónál két db téglával /pezsgős vagy sörös üveg vizzel töltve nekifutásból telibevered hogy kórház legyen a vége a kiérkező mentősöknek mondj annyit hogy nem tudod hogy hogy kell szülőt nevelni

2018. nov. 11. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!