Kinek van igaza, hogy nem adtam oda a laptopot?
Köszönöm a válaszokat.
Műszaki egyetemre megy. De értitek, én vagyok a rossz mindenki szemében, mert ő hogy is dolgozna, dehogy is, hát ő tanul, de 4 hónapig itthon ült, egy fűszálat nem tett keresztbe.
Annyit engedtem volna neki, hogy amikor nem vagyok otthon, akkor használhatja.
Amióta a gyakorit olvasom, még hálásabb vagyok a sorsnak, amiért egyke vagyok, egyszerűen elképesztőnek érzem, ahogy a szülők kivételeznek az egyik gyerekkel a másik kárára, és persze mindig a sz.rházi gyerek a kiskedvenc. Érthetetlen.
szerintem igazad van.
azt a laptopot te vetted,te kerested meg az árát.
ha az öcsédnek kell,akkor miért nem ment el dolgozni a nyáron? nem mondom,hogy diákmelóval aztán de jól lehet keresni,de ha csak egy hónapot is dolgozott volna,a szüleid biztos kipótolták volna pár ezererrel,hogyha ezen múlt volna a laptop kérdés.
amúgy bírom ezt,hogy sokan azt hiszik,hogy egyetemen létszükséglet a laptop. én mérnöknek tanulok és egyszer sem volt hátrányom abból,hogy nem tudok laptopot vinni az egyetemre.
akik hozzák rendszeresen,azok azért,hogy órán játszanak meg facebookozzanak az előadóban. komolyan nem kell .
mondjuk valamilyen komolyabb infós szakon biztos előny ha van. de a legtöbb szakon nem kell. nem is várhatják el..
szóval nem értem miért kell neki.
anyukád meg rendes,hogy más faszával veri a csalánt. ha szerinte ennyire jár a tesódnak a laptop,akkor vegyen neki ő.. ne tőled várja el,hogy egy hónapig azért dolgozz,hogy neki legyen..
látom a tesód is műszakira megy.
az a nagy helyzet,hogy vannak asztali gépek az infós órákon.
más egyébre nem kell laptop..végzősként mondom. asztali gépen is lehet gyakorolni az órai feladatokat..
# 18: Ne magyarázd már meg légy szíves... vagyis de. Magyarázd el ezt a fél családomnak, akiknek ilyen gépet vettem és hónapok-évek óta megelégedettséggel használják. Igaz, nem végeselem-modellekre vagy CAD szoftverek futtatására, de a mindennapos dolgaikra igen.
Azért is volt az első kérdésem az, ami, hogy jó-e neki ez a teljesítmény. Nyilván van, akinek nem jó, mert kevés. De az se más cuccát használja, hanem vegyen magának.
én nem infó szakra jártam de levelezősként azért qr-va jó jött.
minden szhart e-mailban kértek és küldtek.asztli géppel megoldhatatlan lett volna.
de én melóbol vettem, 1évvel később kezdtem a fősulit.és az egy évben pedig kerestem,hoy szüleimnek ne kelljen rá a szükségesnél többet költeni.
Bár hozzá teszem eléggé kőfejű vagyok :(
nálam nem működött volna a tanulás+meló. probáltam és majdnem mindent buktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!