Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy emiatt lelkiism...

Normális, hogy emiatt lelkiismeret furdalásom van?

Figyelt kérdés
Édesanyám ezen a nyáron csak ruházatra (számomra) elköltött 50 ezer Ft-ot. Borzasztóan érzem magam amiatt, hogy miattam ennyit fizetett. :(

2016. aug. 24. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Évközben is nyugodtan mehetbèl diákmunkára ha nagykorú vagy.

Suli mellett is lehet dolgozni.

Èn is már gimiben is melóztam,pont emiatt,higy saját magamnakk fizessen ki a ruházatomat,a szórakozást ès amennyire tudtam a szalagavatóba ballagasba is besegítettem. Sikeresen èretwègiztem,egyetemre is. Felvettek. Nehèz szakon tanulok.

Szóval nem lehetetlen,csak akarni kell

Pl suli után elment kasszázni,este tízkor vègeztem. Éjszaka tanultam matektènazáróra úgy,hogy nem is foglalkoztam vele máskor. Ès csak nekem lett 5ös az osztályból.

Ezt muszáj volt eldicsekednem .

2016. aug. 27. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudod mikor anyukám költött rám, nekem is volt egy kis lelkiismeret furdalásom. Nem tudom megmagyarázni de valószinűleg nevelés van a háttérben. Ettől még nyugi normális vagy! Ha majd jövőre diákmunkán leszel vegyél valami apróságot majd neki, egy cserepes virág, szép felső hidd el jobban fogod magad érezni. Te is adtál! Nem vagyunk egyformák. Annak is igaza van, hogy lelkiismeret furdalás nélkül éli meg a rá költött pénzt a szüleitől, hisz ez a normális de mivel nem vagyunk egyforma személyiségek nem várható el mindenkitől ugyan az az érzés. Én is ilyen voltam.... felnőtt fejjel már másabb lesz.
2016. aug. 27. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Az hogy foglalkoztat, azt mutatja, hogy normális, jóérzésű vagy. Sokan nem értékelik ha ennek tízszeresét költik rájuk a szüleik.
2016. aug. 27. 23:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Jövő nyáron fogok diákmunkára menni, mivel még csak 14 éves vagyok, s 15-től lehet menni.
2016. aug. 28. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!