Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elzavarhatja valaki otthonról...

Elzavarhatja valaki otthonról a 16 éves lányát?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 17:58
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
12%
Ha a nővéred 23 férjhez megy akkor inkább vele kéne veszekednie.
2016. aug. 21. 19:14
 22/41 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kommentelők, akik nem értik a szülő gondolkodását... sajnos igen vannak olyanok akik kisebb hülyeseger is kipakolják a gyereket a picsuba...

Az ilyenekre lehet mondani : Nincs kinn a 4 kereke. (vannak olyanok akikbe egy csepp anyai ösztön se szorúlt bele.)

2016. aug. 21. 19:42
 23/41 anonim ***** válasza:
40%

Azzal nincs gond ha valaki férjhez megy. Akkor a gáz ha anyuci apuci nyakaba marad s úgy házas xD.

Én is 23 vagyok de engem nem igazán izgat a házasság (sok példát láttam s tapasztaltam szüleimen, hogy egy papírtól nem lesz jó kapcsolat)

Amúgy huszonévesen külön életet kellene kezdeni s nem a hugit leszólni a házba, mert hogy őt zavarja-.-" huzzon el pasijához.

Költözz családtaghoz ha lehet, vagy kollégium, hogy csak hétvégén lásd a képüket. S törekedj sulira s arra hogy elköltözhess.

Én sok mindent tűrtem családnak...párom tartotta a lelket bennem, volt hogy sokszor nála voltam, de felszabadultunk a kiköltözés után.

2016. aug. 21. 19:54
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
Elzavarhatja, aztan a rendor meg hazaviszi, es ha anyad vagy apad nem enged be, akkor kiskoru veszelyesztetese miatt eljaras indul ellene. Vagy hat elve ha a rendor megtudja, hogy a szuleid kibsztak, akkor is nagy szrba kerulnek! Ugyanis nem tehetik meg ezt! Tehat nem, nem dobhat ki teged csak ugy az utcara, ebben teved!
2016. aug. 22. 02:11
 25/41 anonim válasza:
Nem írsz apukádról. Ő is ott él, vagy elváltak? Ő nem tud segíteni?
2016. aug. 22. 10:22
 26/41 anonim ***** válasza:
59%

Én a helyedben megpróbálnék kibékülni velük. Nem tudom mi a pontos sztori, de tegyük fel te teljesen ártatlan vagy és szerinted ok nélkül cseszegetnek. Ez általában annak a következménye, ha van egy rossz szokásod (valami apróság) elfelejtesz dolgokat, olyat csinálsz ami nekik nem teszik, közben valami teljesen átlagos dolog. És a napi gondjaik mellé a te kis apróságoddal lesz tele a hócipőjük. Annál a szülönél aki sokat stresszel, (valószínüleg munkahelyen) elég gyakori, aztán ha te visszakérdezel, hogy miért akkor csak mégidegesebb lesz. Én ezt egyáltalán nem tartom korrekt dolognak, hogy "én egész nap keményen dolgozom ti meg itt ücsörögtök egész nap". Na álljunk meg egy szóra...

(elnézést a kifejezésért) de ki a fszt érdekel?? Egy szülönek ez a dolga hogy eltartsa a családját, ha csak panaszkodni tud akkor miért nem tanult, járt egyetemre és választott olyan munkát, amit szeret (vagy könnyebbet), nem olyat ahol a stresszel majd ezt átadja a családjának és az egésznek a levét a gyerek issza meg a levét. Számomra ez undorító. Én is napi 12 órát dolgozom 7-8 órát alszom és a maradék időt a családommal töltöm. És nem a gyerekkel vagy a feleségemmel kezdek el kiabálni, ha kiborít egy pohár vizet.... (kicsit elkalandoztam)

Visszakanyarodva hozzád, sajnos vannak ilyen szülök, de ezzel nem tudsz mit csinálni. Tanulj jól, gyűjtsd a pénzed, ne költs minden felesleges hülyeségre, majd ha 18 leszel költözz el. De addig is próbálj velük jóban lenni, tégy a kedvükben. Tölts több időt velük, az mindig megoldja a gondot :) Remélem segítettem! :) 26/F

2016. aug. 22. 10:32
 27/41 anonim válasza:
Persze megmondhatja, csak rohadt nagy bunkóság!!!
2016. aug. 25. 03:06
 28/41 anonim válasza:
Bocsánat zavarhatja
2016. aug. 25. 03:07
 29/41 anonim ***** válasza:
40%

Miért ne zavarhatná?

Ma már a gyerekek akarnak dirigálni a szülőknek !!

Nem engedi be és a lány bizonyitsa be hogy el lett zavarva és nem önként ment el..

2016. aug. 25. 15:24
 30/41 anonim ***** válasza:
33%
Aki ilyet tesz az nem szülő. Aki meg helyesli az ne vállaljon gyereket.
2016. aug. 25. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!