Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elzavarhatja valaki otthonról...

Elzavarhatja valaki otthonról a 16 éves lányát?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 17:58
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom egyszerűen nem bír elviselni folyton veszekszik. Elvégeztem minden munkát ami rám hárul (állataim ellátása, szoba takarítás, sőt a ház többi részét is takarítottam, még délelőtt) de szabadidőmben mindig gépezek. Ja és azért mert veszekedtem a 23 éves férjhez menő (!) nővéremmel..És tulajdonképpen neki már mindegy is mit csinálok csak szimplán utál..
2016. aug. 21. 18:25
 12/41 A kérdező kommentje:
És folyton ezzel fenyeget és amilyen agresszív megteszi...
2016. aug. 21. 18:26
 13/41 anonim ***** válasza:
49%
Akkor nem lenne jobb ha elkerülnél mellőle? A gyámügy aligha hagyja hogy az utcán végezd.
2016. aug. 21. 18:27
 14/41 anonim ***** válasza:
74%
nem,ez kiskorú veszélyeztetése
2016. aug. 21. 18:31
 15/41 anonim ***** válasza:
4%
Amíg nem tudjuk hogy kit követtél el addig nehéz okosat modani.
2016. aug. 21. 18:33
 16/41 anonim ***** válasza:
36%
utcára semmiképp nem kerülsz, am ezt csak mondja mert ideges ugyse teszi meg, miért nem próbálsz meg joban lenni anyukádal? nehezen akarom elhinni hogy minden ok nélkul csak ugy neked esik, kiveve ha romák vtok ott bármi megtorténhet
2016. aug. 21. 18:33
 17/41 anonim ***** válasza:
19%
Csak úgy nem dobhat ki. De pokollá teheti az életedet.
2016. aug. 21. 18:34
 18/41 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk romák nem erre kell gondolni.

Amúgy meg de mostanában szinte minden ok nélkül nekem esik, már majdnem megüt és elképesztő hülyeségek miatt.. Pl nem akasztottam be rendesen a hátsó udvar ajtaját és kiszaladt a kutya és MAJDNEM leszedte a száradó ruhát mert megtehette volna de eszébe sem volt de akkoris az én hibám. Meg pl azért mert késő este beszélgetek valakivel és TESÓMAT (NEM ŐT) tesómat zavarja

2016. aug. 21. 18:36
 19/41 anonim ***** válasza:
30%
valoszinu egesz nap otthon vagy es mar elege van ebbol a szulok be szoktak sokkalni ettol a hosszu nyari szunettol, mész ugyis iskolaba hamarosan nem lesztek egesz nap egymas nyakán es megoldodik a dolog
2016. aug. 21. 18:46
 20/41 anonim ***** válasza:
69%
Jogilag a szülő 18 éves koráig felelős a gyermekéért. Akkor is, ha épp összevesztek. Csak akkor teheti ki, ha előtte lemond a gyermekéről, és állami gondozásba adja.
2016. aug. 21. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!