Titeket zavarna, ha a szüleitek ennyire "nyitottak" lennének?
A 9-es nem normális. Ne szaporodj, ne. Végülis a wc-zés is normális, az orrpiszkálás is, mert ki kell takarítani, ha nem jön ki, de nem nyilvánosan. Majd akkor xarj a Hősök terén és mondd a rendőrnek, hogy ez természetes folyamat. Nem szoktam ilyen primitív lenni, de amit írtál ez sok.
Az anyja méhét is látta, és nem hiszem hogy te emlékeznél arról amikor megszülettél... Gyerek előtt szexelni nem egészséges, van amit még nem kell látnia egy gyereknek. Mellesleg nem mindenki keresztény. Remélem nem gondoltad komolyan.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a főiskolához érettségi kell, autóvezetéshez jogsi, a gyerekvállaláshoz meg semmi.
# 12/13
Már hogy látta volna?
Az újszülötteknek 2 napos korukig zárva van a szemük.
Sebaj biztos csak filmben láttál még újszülöttet..
Utolsó, # 12/ vagyok, pont azt magyarázom hogy "látta". Irónikusan írtam. Azért írtam, hogy a méhét is "látta".
Undorító az egész.
Részben.
Nem elfogadható számomra, ha valaki nyitott ajtónál wc-zik, főleg ha nagydolga van. Egyszerűen undorító az ilyesmi. Mennyiből tart becsukni az ajtót ? Nyilván mindenkinek kell, de lehet civilizáltan is csinálni.
A meztelenség nem zavar, hiszen saját családomról van szó. Szüleimnek sem tudnék olyat mutatni, amit még nem láttak, mivel kisbaba koromban tisztába tettek, fürdettek. Kicsinek öltöztettek. Normális családban nem gond a meztelenség, mert a család egyik tagjának sincs perverz gondolata. Nem azt mondom, hogy úgy kell járkálni otthon, de nem kellene ekkora problémát csinálni belőle. Nem katolikus zárdában élünk. Ne legyünk már ennyire prüdek.
Az sem érdekel, ha a szüleim szeretkeznek. Egészséges, felnőtt pár. Igényük van rá. És joguk a saját lakásukban. Senkit nem a gólya hozott. Ha véletlenül hallom, akkor előveszem a fülldugót és kész. Tudom, hogy nehéz csendben kibírni, ha nagyon élvezik. Ez jó dolog. Azt jelenti szeretik egymást és törődnek egymás igényeivel. Inkább szeretkezzenek, mint megcsalják egymást ennek hiányában. Látni csak egyszer láttam. Szerencsére már nem emlékszek részletekre. Gyereknek az ilyesmi megrázó lehet. De régebben sok gyerek lakott egy szobában a szüleivel. Akkor megszokott dolog volt. Nem hallották mindenhol azt milyen undorító, perverz dolog. Sok mindenről a média tehet.
12es
Egy ujszulott kinyitja a szemet es ha nem alszik akkor nyitva van neki
Pl szueles kozben nem alszik ebren van szuletes utan is nyitva van a szeme
Harom gyerekem van de ekkora okorseget nem olvastam meg itt mint ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!