Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyám nem...

Mit csináljak, ha anyám nem tartotta be a fogadalmát?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondta, hogy elvisz majd a nyáron júliusban konditerembe. 100 kg vagyok 16 éves létemre, és 1 kg-ot nem tudok felemelni. Hát sajnos nem vitt el. Hiába könyörögtem neki 2-3 naponta, azt mondta majd. Mindjárt iskola és nem fogytam semmit, sőt híztam. Nincs akaraterőm egyedül futni, biciklizni, súlyzózni, ezért akarok kondiba menni. Az egészségemnek is annyi szerintem, fáj mindenem, bugyognak az ereim, stb. Tudom, pénzbe is szűkösek vagyunk, jártam 1 hónapig dolgozni, tehát nekem az van, de nem a pénz a legnagyobb baj, hanem hogy anyám nem enged egyedül el, mert mi van ha valaki szétver meg ilyesmi, vagy túldolgozom magam mert műtöttek 2 éve. Anyám meg lusta legalább 1 alkalmat megnézni. Meg olyat is mondott, hogy csak akkor, ha ő neki is lesz pénze beíratni saját magát (amit kétlek, mert mindig elkölti sz.rságokra)

2016. aug. 15. 14:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nincs akaraterőd a futáshoz, és egyéb sportokhoz? Mert miért lenne ha kondiba jársz? Ha igazán le akarsz fogyni akkor szépen elmész sportolni! Előttem lévő is mondta hogy először csak sétálj.. 16 éves vagy van pénzed, és irasd be magad. Édesanyádnak mond, hogy nem szeretnéd elcseszni az életed, ugyanis a zsyr ha rámegy a szivedre sokkal nagyobb bajok lesznek!!! Mi az h nem enged el 16 éves létedre kondiba?... A szülőnek legfontosabb a gyereke egészsége. Te is vigyázhattál volna igazából magadra gondolom nem a házi ennivalótól letté 100kg.. Nem kéne minden szar, édességet megenni meg zsíros ételeket. Nem mondom, hogy ne egyél csak mértékkel! Sürgősen add le azokat a kilókat! Suli közben is tudsz! Minden nap 1 óra gyaloglás délután, hétvégén is. Súlyemeléssel még ne nagyon foglalkozz, mert az nem fog téged "fogyasztani". 16/F
2016. aug. 25. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!