Mit csináljak, ha anyám nem tartotta be a fogadalmát?
Nem is kell futnod. A konditeremben miért lenne nagyobb akaraterőd pl. biciklizni, mint otthon vagy a szabadban?
Egyébként meg nem ezért híztál, mert anyukád nem vitt el konditerembe, hanem mert még többet ettél, mint eddig. Mehetsz te akármilyen terembe, ha nem eszel normálisan. Az az alap! Diéta! Enélkül nem fogsz fogyni egy dekát sem. Mivel ilyen nagy a súlyod, ezért nálad különösen fontos, hogy a diétára koncentrálj elsősorban. Persze kell a mozgás is, de nem attól fog megoldódni a gondod.
16 éves vagy,anyádnak sehova nem kell vinnie,sőt konditerem sem kell ahhoz h le fogyj!
Sétálni,kocogni futni te is tudsz,kevesebbet egyél mint amennyit tudsz...
Ha kevés a pénzetek, miért várod, hogy anyukád egyszerre két bérletet vegyen?
Vagy úgy gondoltad, ingyen beengedik, "én csak a kisfiamat kísérem"-szöveggel?
Meg egy fenét.
Gyalogolj, ne zabálj, ne gyárts kifogást!
Normális étrend mellett egészséges ember nem lesz 100 kg. Holnaptól ne igyál semmi cukros vackot pl, csak vizet. Az első pár napban nehéz lejönni a cukorfüggőségről, de megéri.
Látom téged telefon és hasonló szarok elvételével halálra lehet fenyíteni, szóval van egy tippem számodra: pokémon go. Egy átlagos telefon aksija kb egy órát bírja vele, mi ez alatt tegnap 4 km-t sétáltunk. Bugyuta játék, nem tagadom, de mégsem fogsz unatkozni és lesz még valami célod, vagy vihetsz haverokat is, akik játszanak. Én imádok sportolni, de meg nem mozdulnék csak a sprotért, szóval megértem, hogy nem akarsz egyedül futni (nekem a csapat és játék a lényeg). Visszatérve rád, ha ezt a sétát megcsinálod minden második nap, akkor máris sokkal előrébb vagy. Futni úgysem tudnál 100 kilósan, bőven jó lesz neked a séta + minden curkos vacak elhagyása. Ha Pesti vagy ajánlom a margit szigetet, de biztos van máshol is egy normális méretű park.
Na, ha elmész és megvon a géptő legalább több időd lesz eddzeni.:) Szerintem először kezdj gyalogolni és otthon edzeni. Nem feltétlenül kell neked egyből kondiznod, elég ha szálkásító gyakorlatokat végzel otthon. Aztán ha lemegy 10-20 kiló akkor mehet a súlyzós- erősítős edzés.
16F
Egyébként én is úgy kezdtem, hogy előbb otthon edzettem és kb másfél éve edzem teremben. Semmi kifogást nem keresek csak csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!